Şimdi Ara

Islemci test eden program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben bir hafta once Asus X553M notebook satin aldim. Butcem kisitli oldugu icin i3 islemcili olan bir notebook tercih etmedim. Ancak bu notebookun performansi bekledigimden cok daha kotu geldi. Google chrome u bile acmasi 7 8 saniye suruyor. Yukledigim 6 7 yillik bir oyun en dusuk grafik ayarinda bile asiri kasti. Cok fazla oyun ya da performans gerektiren programlar kullanmadigim icin celeron 2940 lik bir islemci isimi gorur dusunuyordum. Ancak bu gercekten cok yavas geldi. Acaba arizali olabilir mi laptop? Cunku depodan getirdikleri paket cok yipranmis geldi gozume, acaba iade edilmis bir notebook olabilir mi diye dusundum. Islemcide bir ariza olup olmadigini ablayabilecegim ucretsiz bir program var mi? Veya programsiz bunu anlayabilmemin bir yontemi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herşey normal test programı aramanıza gerek yok keşke almadan önce biraz daha araştırsaymışsınız.

Bendede i3 vardı oda ancak internete girebiliyordu masaüstü 10 yıllık bilgisayarın çalıştırdığı oyunlarda takılabiliyordu..

Malesefki dizüstünde güzel paralar ödemeden işe yarar bişey almak çok zor ben böyle cihazları alacak kişilere hiç almayın direk güzel bi tablet alın diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hwinfo - cpu-z fark eder mi
    7 yıl önce açıldı
    GPU ve CPU test sonuçlarım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.