Şimdi Ara

işlemci ve ekran kartı ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun açtığımda dirt 3 veya formula 1 cpu 55-57 dreceyi buluyor gpu ise 50 yi bulup bazende geçiyo bile ne yapmalıyım acaba psu dan mı kaynaklanıyor.

amd athlon x2 5600
    asrock n68
    3 gb ram
    300 w power

birde usb takınca pc reset atıyo direk

aci yardım :/

• Bu sıcak havalarda 60-65 C sıcaklıklar bile normal.
  • usb takinca res atiyosa anakartta ya da usb ile anakart arasindaki baglanti kablosunda sorun vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb taktıgın yere dikkat et dostum eğer usb ler arasındaki plastik çıkmışsa takar takmaz direk reset atar ayrıca sıcaklıklar fazla değil
  • sıcaklıklargayet normal
  • bu havalarda gayet normal bir sıcaklık değeri takma kafana oynamaya devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yinede isini saglama al derim.termal macun seviyeni kontrol et ve fanları iyice bir temizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusmikelaj

oyun açtığımda dirt 3 veya formula 1 cpu 55-57 dreceyi buluyor gpu ise 50 yi bulup bazende geçiyo bile ne yapmalıyım acaba psu dan mı kaynaklanıyor.

amd athlon x2 5600
    asrock n68
    3 gb ram
    300 w power

birde usb takınca pc reset atıyo direk

aci yardım :/

sıcaklıklar normal usn takınca reset atma sorunu psu degiştir
  • hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. mıs ati 4850 ekran kartı kullanıyorum. driverleri yüklediğimde bir program geliyordu. psu derğerlerini falan gösteriyodu volt. falan. onun adını bilen veya psu nun yeterli olup olmadığını anlayabileceğim bir program varmı ?
  • hocam 57 derece nedir ben bf 3 te 99 dereceyi gördüm saçmalamşsın gibi geldi usta
    aşırı normal benim pc boşta 57 derece zaten hiç bişey yapma açbırak 10 dakka dursun 55 57
    termal macun 1 yıl değişmese bişey olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.