Şimdi Ara

işlemci yanlış macun sürmek !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 dakika açık bıraktım 59 dereceden ne bi aşağı indi ne bi yukarı çıktı

işlemci yanlış macun sürmek !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m5-e39 -- 8 Ağustos 2014; 11:08:13 >

• Evet, göstermiyor. Sıcaklıklar normal ama =) Sıkıntı yok...

Ayrıca o işaretlediğin "128" değerini anakart yanlış ölçüyor. O da yük altındayken 50-55 derece olması lazım. 128 derece sıcaklık mı olur kardeş Allah muhafaza

Anlıyorsan BIOS update yap. Asus EZ Flash mı ne vardı, basit aslında. Yok anlamam dersen sıcaklıklarda bir anormallik yok yanlış ölçüm dışında.

BIOS'a gir hele, orada kaç görüyorsun CPU sıcaklığı bir kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 8 Ağustos 2014; 11:17:02 >
  • tamam tşkler dün anakartın son çıkan updatesini yapmıştım neyse 128 olsa yanar zaten asusun kiyle idare ederiz
  • kardeş bugun vatana kasayı götürdüm bu işten anlıyan adam harbiden anlıyor fanı bu şekilde taktı şu an sıcaklık 10 derece falan düştü boşta 45 derece altına inmiyordu şu an 33 35 de falan seyrediyor yükte 50-55 görüyor fanı ilk takan arkadaşıda güzelce andık :D
    bi kere çocuğun dediği kardeş senin kasanın 2 fanı var biri önde biri arkada işlemci fanı sıcak hava veren yeri sadece bu 2 fandan birine bakacak şekilde takılır dedi hani öndekine takılamıyacağı için doğal olarak arkadakine sıcak havayı verdiği yer bakacak dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m5-e39 -- 9 Ağustos 2014; 14:02:57 >

• Çok sevindim kardeşiö =)

Güle güle kullan inşallah...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.