Bildirim
işlemci yeterli mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çıkarmaz alıp kullanabilirsin. -
Cikarmaz psu ve butce nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
550 lira bütçe var 550w psu (150tl) ve bahsettiğim gibi 7850 alıcam o da yaklaşık 400 tl. Artık tek korkum kartın kasaya sığmaması :D -
Valla ölçün :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı cıkmaz :) Ekran kartını takabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
monitör vga ise 7850 almayın. dalgalanma yapıyor. -
Philips 241E 24'' vga mıdır hocam :D -
dvi girişi var yazıyor ancak sizdeki model mi bilemedim bir kaç farklı model var. Monitörün arkasındaki girişlerin fotosunu atın bakayım dvi giriş var mı? -
fotosunu atamayacağım malesef çünkü pc masa üstü yani bluetooth yok ve telefonun pc ile olan bağlantı kablosunu kaybettim :/ bana dvi girişini tanımlarsanız veya resmini atarsanız kendim bakarım -
quote:
Orijinalden alıntı: hanrypoter
fotosunu atamayacağım malesef çünkü pc masa üstü yani bluetooth yok ve telefonun pc ile olan bağlantı kablosunu kaybettim :/ bana dvi girişini tanımlarsanız veya resmini atarsanız kendim bakarım
soldaki DVI sağdaki VGA
sizin monitörünüzde soldaki olması gerek yoksa 7850 dalgalanma yapar -
beyaz bir çıkış resmide şöyledir
-
2 girişte monitörde mevcut ama kablo VGA ya takılı. dvi kablosu alsam sorun kalmaz herhalde. herhangi bilgisayarcıda satılıyodur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanrypoter -- 25 Mayıs 2014; 23:05:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hanrypoter
2 girişte monitörde mevcut ama kablo VGA ya takılı. dvi kablosu alsam sorun kalmaz herhalde. herhangi bilgisayarcıda satılıyodur
Tabikide -
herseye darbogaz diyen arkadas sorunsali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X