Şimdi Ara

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.290
Cevap
20
Favori
103.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuclar eklendi.vaktiniz olursa daha yuksek hizda sonuclarinizi da beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 24 Ekim 2015; 22:34:51 >
  • işlemci cpu 4600mhz

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgaripozer -- 24 Ekim 2015; 22:55:11 >
  • islemci modeli eklemiyorum programda bench diye pencere var oradan testi yapip oyle islemci kismini da ikisi yan yana gostereceksin.
  • ilk 30 multi listesinden dustunuz yeni versiyonla tekrar test yapmak ister misiniz yeni versiyon daha fazla puan veriyor.
  • Yaptığın hız aşırtma ayarları ile ilgili olabilir. BIOS'u başlangıç ayarına döndürdükten sonra hız aşırtmasız test eder misin?
  • 4.8 GHz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Yaptığın hız aşırtma ayarları ile ilgili olabilir. BIOS'u başlangıç ayarına döndürdükten sonra hız aşırtmasız test eder misin?

Bios default ayarda iken
    single : 1932
    multi : 7418
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

islemci modeli eklemiyorum programda bench diye pencere var oradan testi yapip oyle islemci kismini da ikisi yan yana gostereceksin.

yanlışlıkla diğer resim eklenmemiş şuan doğru oldu
  • Ilk sayfadaki mesajimi guncelledim ancak sanirim forumda hata var resimleri gostermiyor. Mesajin basina metin ve rakam olarak da ekledim sonuclari.
  • tgaripozer

tamam simdi oldu ikinci sira tebrikler.

-dehşet-

eyw sagolasin.
  • quote:

ilk 30 multi listesinden dustunuz yeni versiyonla tekrar test yapmak ister misiniz yeni versiyon daha fazla puan veriyor.

Temmuza kadar bilgisayarı kaldırdım hocam. Tekrar kurduğumda oc yapıcam onunla beraber sonucu atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tgaripozer

tamam simdi oldu ikinci sira tebrikler.

-dehşet-

eyw sagolasin.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Ilk sayfadaki mesajimi guncelledim ancak sanirim forumda hata var resimleri gostermiyor. Mesajin basina metin ve rakam olarak da ekledim sonuclari.

eski mesaji guncellemeye gerek yok yeni mesaj atabilirdin ama buldum mesajini 1.74 resmini de gordum hallederim simdi.
  • 4790k 4.7 ghz ver. 1.74

• @Wilson Fisk

Buyrun,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 24 Ekim 2015; 23:05:44 >
  • Aynı anakart ve işlemciyi kullanıyoruz. Ben işletim sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum. Güç profilinden yüksek performans seçiliyken de denemişsindir muhtemelen.
  • sonuclar eklendi sagolasiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Aynı anakart ve işlemciyi kullanıyoruz. Ben işletim sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum. Güç profilinden yüksek performans seçiliyken de denemişsindir muhtemelen.

Güç profilinden yüksek performansı seçtim.Dediğin gibi büyük ihtimal işletim sisteminden.Fakat az önce frybench yaptım ve netteki zamanlamalarla nerdeyse aynı aldı.Multi işlem yapan frybench normalde niye cinebench-cpu-z ve bir kaç program daha oldukça düşük çıkıyor anlamadım.

Misal intel etu de aldığım puan normalden de yüksek 5ghz skorlarına göre
  • Windows 10 acaba dahamı fazla puan aldırıyor.Senin işletim sistemi nedir ?
  • Yeni sürüm sonuçları geldi. Stok hız ve 5.0 ghz deki görüntüsü paylaşılmıştır.
    İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 25 Ekim 2015; 0:34:48 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.