Bildirim
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Tek çekirdek performansı düşük geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
Tek çekirdek performansı düşük geldi bana.
cpu-z'nin benchmarkindan ne olacak yalandan bir seye benziyor demeyin saglam somuruyor islemciyi ve ghz etki ediyor.o yuzden altta program varsa kapatin hatta windows ayarli degilse tweak yapmadiysaniz sonuc biraz dusuk cikabilir.ya da belki 7 8.1 10 olmasina gore de farkediyordur cunku ben 8.1'de 7'ye gore 3dmark islemci sonucunun daha dusuk ciktigini hatirliyorum. -
-
-
i5 4670 3.4 GHz @3,6 GHz (turbo 3.8 GHz tek çekirdek)
Turbo açık
quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 16 Ağustos 2015; 14:58:04 >
-
-
sonuclariniza baslikta yorum yapmiyorum basligin yapisi bozulmasin herkes sonucu atsin gecsin diye ama biraz biriksin hepinize tek tek pm atacam ya tesekkur edecem ya da diyecem ki sen 3470'te bu sonucu almissin ben 3570k'da bunu almistim su sebepten.siz de birbirinizin sonucu ilgincinize gidiyorsa pm atabilirsiniz sonucun dusuk niye ya da tebrikler seklinde.yeterli sonucu alirsak geyik mode on yapariz ama su haliyle basligin tipi guzel harbi database gibi oldu.puan dusuk diye atmamazlik etmeyin kim kimin sonucuyla dalga gecti?bizde olmaz oyle seyler. -
-
Bu sıcaklarda hava soğutma ile bu kadar:
İşlemci Malezya üretimi. -
Bu da benim emektar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 16 Ağustos 2015; 14:23:08 > -
G3258i merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir öneri, herkes ekran alıntılarını paylaştığı mesaja yazı ile işlemcilerin kısa adını yazarsa (4670K gibi), CRTL+F ile arama yapıp karşılaştırmak kolay olur. -
Bir dönem hayalimdeki işlemciler 2500k ve 2600k idi. Şimdide şu 4790k fena geliyor bana. Tek çekirdek performansı açık ara en iyi işlemci. Birde çakal intel dandik macun kullanmasaymış bu işlemci 5ghz rahat görürdü sıvı ile ve efsane olurdu. -
AMD APU 5400k.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 16 Ağustos 2015; 15:23:59 > -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X