Şimdi Ara

işlemcim 64 bite uygunmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba işlemcim 64 bit kurmaya uygunmudur ben kuramadım
     işlemcim 64 bite uygunmu

• "mu" eki ayrı yazılır.
    Evet işlemciniz 64 bit destekli;
    http://products.amd.com/pages/desktopcpudetail.aspx?id=625&AspxAutoDetectCookieSupport=1
  • İşlemcinizde 64bit desteği var. 64 bit için en az 4 gb ram'e ihtiyacınız var.
  • cevaplar için teşekkür ederim 3,5 gb rem var bende o yüzdem mi kuramadım acaba

bir de bunlarda nasıl çekirdek açılır yada açık mıdır acaba açıksa nasıl anlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2miz -- 5 Haziran 2014; 16:35:15 >
  • 2miz kullanıcısına yanıt
    4 GB ram 64bit için önerilen ram boyutur yani sistemin performanslı çalışabilmesi için yoksa 1gb ram varsa da kurabilirsiniz ancak sistem yavaş çalışır. Ancak kurulumda hata alıyorsun gibi. Herhangi bir hata iletisi alıyor musun daha detaylı anlatabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

4 GB ram 64bit için önerilen ram boyutur yani sistemin performanslı çalışabilmesi için yoksa 1gb ram varsa da kurabilirsiniz ancak sistem yavaş çalışır. Ancak kurulumda hata alıyorsun gibi. Herhangi bir hata iletisi alıyor musun daha detaylı anlatabilir misin ?

aldıgım hata bu ne yapmalıyım acaba
     işlemcim 64 bite uygunmu
     işlemcim 64 bite uygunmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2miz -- 6 Haziran 2014; 23:20:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2miz

quote:

Orijinalden alıntı: cos37

aldıgım hata bu ne yapmalıyım acaba
     işlemcim 64 bite uygunmu
     işlemcim 64 bite uygunmu

Gönderdiğin resme bakılırsa windows harddiskini görmüyor. Biosdan ayar yapman gerekebilir ancak hangi ayar bilmiyorum. Fotoyu nasıl çektin bu arada ? Virtualbox falan mı kullanıyorsun ?

*Bir de format diskini başka bilgisayarda dene bakalım aynı sorun var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 6 Haziran 2014; 23:39:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmi google den buldum hocam :)
    hard diski görüyor gözat dediğimde içine girebiliyorum 1 haftadır çözüm arıyorum bulamadım
  • peki bu işlemciye hangi dd3 anakart uyar acaba yardımcı olurmusunuz
  • biostan sata mode,ahci mode gibi bir ayar varsa(vardırda ismi karta göre değişebilir) bu ayarı disabled yada ide mode seçenkleri(hangisi varsa/anakarta göre değişiyor bazen terimler)nden birine ayarlarmayı denermisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.