Şimdi Ara

İşlemcim bu ekran kartını kaldırırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanın bana ne yapacağımı şaşırmış drumdayım şuanda gerçekten artık elimde maddi imkanda kalmadi yeni bir kasa toplıyayım desen iyi kötü 800tL tutacak en az gercekten acayip durumdayım Bu ekran kartını alırkende o kadar sordum yani bır aksilik cıkmasın diye ama niye böyle brşey oldu anlamadım :(
  • sen bence şimdi yat uyu yarın 3 gibi foruma gir ben senle ilgilenicem en kötü olarak kart bozuktur kasma kendini garanti diye bişey var verirsin geri bi halt olmaz
  • Yeni ekran kartını takmadan oncemi bıos pılını cıkartayım yoksa ekran kartını takıp,sonra bıos pılını cıkarıp takayım mı
  • fark yapmaz ama pc nın fısını cek
  • biz de eski bir makinede calistiramadik 5670'i hatta 5570 de calismadi psu degil yani yuke bindirmiyorsun ki acilista goruntu gelmesi lazim.bu pcie 2.1 dalgasindan oluyor hep.nvidia pcie 2.0.elindeki kart bozuk degildir daha yeni bir anakarta taksan calisabilir.elindeki psunun yettigi bir de nvidia al veya aldigin yerden degistir dene bence.o kartin tam bire bir muadili yok sanirim ama gts450 olabilir daha iyi muhtemelen calisir 2.0 oldugu icin.

ddr5 ddr3 fiyatina yine bir kelek yok firma kart markasi taninmis.

http://www.exa.com.tr/leadtek/ekran_kartlari/leadtek_gts450-334-15914.html

• quote:

Orijinalden alıntı: dhsacit

fark yapmaz ama pc nın fısını cek

sacit abi msn adresınızı ekledım suan msndeyım ismim serdar maxixo__91@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

biz de eski bir makinede calistiramadik 5670'i hatta 5570 de calismadi psu degil yani yuke bindirmiyorsun ki acilista goruntu gelmesi lazim.bu pcie 2.1 dalgasindan oluyor hep.nvidia pcie 2.0.elindeki kart bozuk degildir daha yeni bir anakarta taksan calisabilir.elindeki psunun yettigi bir de nvidia al veya aldigin yerden degistir dene bence.o kartin tam bire bir muadili yok sanirim ama gts450 olabilir daha iyi muhtemelen calisir 2.0 oldugu icin.

mantık olarak işlemcide eski bişey haliyle gts 450 ye yetmez ki okart iyi güç ceker yanı o psu ilr olmaz burda oyle bir sorun varsa 2.el bir anakart alınır olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

biz de eski bir makinede calistiramadik 5670'i hatta 5570 de calismadi psu degil yani yuke bindirmiyorsun ki acilista goruntu gelmesi lazim.bu pcie 2.1 dalgasindan oluyor hep.nvidia pcie 2.0.elindeki kart bozuk degildir daha yeni bir anakarta taksan calisabilir.elindeki psunun yettigi bir de nvidia al veya aldigin yerden degistir dene bence.o kartin tam bire bir muadili yok sanirim ama gts450 olabilir daha iyi muhtemelen calisir 2.0 oldugu icin.

Çok tesekkur ederım sanırım dedıgınız gibi yapacagım en son çare:/

• sacit abı pılı cıkarıp taktım anck vır fark olmadı hani pc yı actıgımız dugmenın yanında turuncu ısık varya o sureklı turuncu olarak kalıyor yenı ekran kartını takınca ekran gelmeyınce sımdı dıkkatımı cektı
  • 2.el iyi bir anakart aramaya baslamam lazım sanırım :( Herneyse yarına kaldı artık herkese cok tesekkur edıyorum yarın yıne bu konuda bılgısı olanlar yazabılırlerse cok makbule gecer şimdiden tesekkur ederim hayırlı geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oux53

arkadaslar ekran kartını an ıtıbarıyle almıs bulunmaktayım fakat takdıgım zaman pc ekranı gorunmuyor :(Bunun nedenı nedır acaba pc kaldırmıyormu :(power 450w monıtorun ısıgı sankı bostaymıs gıbı yanıp sonuyor ekran kartını takdıgımda lutfen yardım edın sebebı nedır acaba ekran kartının fanı dönuyor ama ekran gelmıyor :/

Güç girişlerini kontrol edin anakarta giden takılması gereken tüm güç kablolarını takın. Anakartınız kötü ama anakart veya işlemcinizin kaldırmama durumu yok. Güç ile ilgili bir problem gibi sorun.
  • Rahat ol dostum biz burdayiz
    Yarin sakin kafayla hallederiz.
    Heycan yapma guzel bir uyku cek
  • Herkese günaydın arkadaslar bu sorun nıcın oluyor olabılır acaba anakart ve ıslemcımden degılse neden olabılır ? Ekran kartının arkasında dcı hdmı bıde dıer 1 tane gırıs var monıtore baglamak ıcın kullanılan ben o gırısten baglıyorum zaten dıger gırıslerden baglamam ıcın elımde kablo yok malesef dvı ve hdmı kabloları ,Ekran kartıyla powerı söktum calısmayınca pcyı eskı powerla ekran kartını taktım yenıden bunları takınca aynı sekılde herhangı bır sorun olmuyor ama yenı ekran kartını takınca malesef ekran gelmıyor,Psuda sorun olablır dıye yenı psu ıle eskı ekran kartını denedım calıstıracakmı dıye eskı ekran kartı yenı psuda sorunsuz yıne aynı sekılde acıldı ,Lütfen bu konuda bılgısı olanlar yazabılırlermi sımdıden tskler hepınıze benımle ılgılendıgınız ıcın çok teşekkür ederim.
  • Dostum bence sorun daha once de belirttigim gibi psu sorunu adam size 400w diye satmis olabilir ama psu 400w veremeyebilir.
    Daha guclu bir psu ile deneyebilme imkaniniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Dostum bence sorun daha once de belirttigim gibi psu sorunu adam size 400w diye satmis olabilir ama psu 400w veremeyebilir.
    Daha guclu bir psu ile deneyebilme imkaniniz var mi?

malesef yok sıze atayım bendekı psyu 1 sanıye
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/everest-eps-1660a-eps-1660a-400w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=41772

Bu psu yu verdi,peki ama neden sordugumda sorun cıkmaz dedi :(

• 7 gun mu 8 gun mu ne sure icerisinde karti iade edebiliyorsun.anakarti degistirip ugrasmaktansa karti degistirip 2.1 olmayan bir kart alsan daha kolay degil mi?psu eskinin teneke psularindan degil everest olsa da.peak 460w psu 5670'e en azindan goruntu getirir bence psu degil sorun.
  • Peki bunun yerıne alabılecegım yıne en azından orta sevıye oynlarda onerebılecegınız ekran kartı varmı acaba 5670 yerine Birde benım anakart ddr2 acaba bununla bır alakası olabılırmı ?
  • Ram modeli ile ilgisi yok hocam 45.acp nin dediklerini uygulayalim bakalim ne olur.
  • 2.1 Derken ben pek anlamıyorum o ne demek oluyor 2.1 olmayan bır ekran kartı ne alınabılır peki ?MMrpg oyunları orta sevıyede oynatsın bana yeter suankı geforce 6600gt berbat hıc memnun degılm:/
  • Bır tane nvıdıa 430 var acaba bunu kaldırırmı bunda pcı expres 2.0 yazıyor ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engt430di1gd3(lp)-gt430-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=49009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oux53 -- 8 Nisan 2012; 11:55:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.