Şimdi Ara

İşlemcim bu ekran kartını kaldırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslarİntel Dual core e2200 2.20Ghz İşlemcimin yenı almayı dusundugum ekran kartını kaldırırmı merak ettıgımden bu soruyu sorma geregı duydum ıyı bır ıslemcı degıl ancak ASUS HD5670 GDDR3 1GB 128BIT Bu ekran kartını kaldırmada sıkıntı yasarmı Power gercek 400w ram 2gb ddr2
    Şimdiden cok tesekkur ederım saygılar iyi forumlar

• Hd5670 ddr5 alın daha iyidir :
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-ati-hd5670-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

İşlemciniz düşük. Düşük çözünürlükte oynanan oyunlarda illa ki daha yüksek işlemcilerle daha iyi fps alırsınız. e2200 ile de bu ekran kartını kullanmanız da pek bir sakınca yok. İdare edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Hd5670 ddr5 alın daha iyidir :
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-ati-hd5670-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

İşlemciniz düşük. Düşük çözünürlükte oynanan oyunlarda illa ki daha yüksek işlemcilerle daha iyi fps alırsınız. e2200 ile de bu ekran kartını kullanmanız da pek bir sakınca yok. İdare edersiniz.
    Cevabınız ıcın cok tesekkur ederım 400w psu ıle bu kartı calıstırabılırım degılmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oux53

Cevabınız ıcın cok tesekkur ederım 400w psu ıle bu kartı calıstırabılırım degılmi ?

Alıntıları Göster
    Çok güç tüketen bir kart değildir. Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Çok güç tüketen bir kart değildir. Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Çalıştırabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Birde aklıma bırsey geldı bana ddr3 onermıslerdı ddr5de sorun fılan cıkarmı bu ıslemcıde ?Gonderdıgınız sıtede kargoyla bırlıkte 132 tL ye gelıyor ddr5 cok ucuz degılmı? zaten bu kartın ddr3 u o fıyatta bıldıgım kadarıyla nıcın ddr5 o kadar ucuzkonulmus onu anlayamadım acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oux53 -- 7 Nisan 2012; 15:41:51 >

• quote:

Birde aklıma bırsey geldı bana ddr3 onermıslerdı ddr5de sorun fılan cıkarmı bu ıslemcıde ?Gonderdıgınız sıtede kargoyla bırlıkte 132 tL ye gelıyor ddr5 cok ucuz degılmı? zaten bu kartın ddr3 u o fıyatta bıldıgım kadarıyla nıcın ddr5 o kadar ucuzkonulmus onu anlayamadım acıkcası

Alıntıları Göster
    Sorun filan çıkmazda iyi bir fırsat. Hem MSI, hem ddr5 hemde 132tl.. Kampanya işte. Teknobiyotiğin benzer kampanyaları oluyor böyle. hd6870'i de, hd6850 fiyatına satmışlardı bir süre önce.. Bence bu kartı kaçırmayın. Bir sorun olursa 2 yıl garantisi var zaten kartın. Korkacak bir durum yok yani.

• quote:

teknobiyotik akortek isimli bir dagitici firmanin sitesi veya o dagitici firma ile calisiyor diyelim.bu yuzden ddr3 fiyatina ddr5 satmalari normal bi uckagit yok isin icinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

quote:

teknobiyotik akortek isimli bir dagitici firmanin sitesi veya o dagitici firma ile calisiyor diyelim.bu yuzden ddr3 fiyatina ddr5 satmalari normal bi uckagit yok isin icinde.

Alıntıları Göster
    arkadaslar ekran kartını an ıtıbarıyle almıs bulunmaktayım fakat takdıgım zaman pc ekranı gorunmuyor :(Bunun nedenı nedır acaba pc kaldırmıyormu :(power 450w monıtorun ısıgı sankı bostaymıs gıbı yanıp sonuyor ekran kartını takdıgımda lutfen yardım edın sebebı nedır acaba ekran kartının fanı dönuyor ama ekran gelmıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oux53 -- 7 Nisan 2012; 21:53:45 >

• quote:

arkadaslar ekran kartını an ıtıbarıyle almıs bulunmaktayım fakat takdıgım zaman pc ekranı gorunmuyor :(Bunun nedenı nedır acaba pc kaldırmıyormu :(power 450w monıtorun ısıgı sankı bostaymıs gıbı yanıp sonuyor ekran kartını takdıgımda lutfen yardım edın sebebı nedır acaba ekran kartının fanı dönuyor ama ekran gelmıyor :/

Alıntıları Göster
    O kartın ek güç girişi olmaması lazım. Sisteme takıp başlattığında da yüke girip çok güç çekmez. Bios pilini bir çıkarın 10sn dışarıda tutup tekrar takın.
    Mümkünse kartı başka bir sistemde deneyin.

• quote:

O kartın ek güç girişi olmaması lazım. Sisteme takıp başlattığında da yüke girip çok güç çekmez. Bios pilini bir çıkarın 10sn dışarıda tutup tekrar takın.
    Mümkünse kartı başka bir sistemde deneyin.

Alıntıları Göster
    Sanırım anakartım veya ıslemcım kaldırmıyor malesef :( Dedıklerınızı yapıcam ancak ümidim kalmadı :( Yardımlarınız ıcın çok ama cok tesekkur ederım bugun konuyu actıgımdan berı her sorumu cevapladınız sağolun Eskı ekran kartımı takdıgımda calısıyor ancak yenı aldıgımı takdıgımda calısmıyor ama ekran kartının fanı dönüyor bende anlamadım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oux53 -- 7 Nisan 2012; 22:39:07 >

• quote:

Sanırım anakartım veya ıslemcım kaldırmıyor malesef :( Dedıklerınızı yapıcam ancak ümidim kalmadı :( Yardımlarınız ıcın çok ama cok tesekkur ederım bugun konuyu actıgımdan berı her sorumu cevapladınız sağolun Eskı ekran kartımı takdıgımda calısıyor ancak yenı aldıgımı takdıgımda calısmıyor ama ekran kartının fanı dönüyor bende anlamadım :/

Alıntıları Göster
    bi bios reset at istersen ilk olarak bide hangi cıkısı kullanıyosun arada adaptör tarzı bişey varsa bozuk olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhsacit

bi bios reset at istersen ilk olarak bide hangi cıkısı kullanıyosun arada adaptör tarzı bişey varsa bozuk olabilir

Alıntıları Göster
    Çıkıs derken anlayamadım pek fazla bılgım yokta o konuda,,Bu arada anakart bu biostar p4m900-m7 fe 4 sene oldu pc alalı ancak bu anakart basıma cok iş actı acıkcası :( Sanırım sorun onda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oux53 -- 7 Nisan 2012; 22:46:41 >
  • Psu kaliteli degil ondandir buyuk ihtimalle baska.bir psu ile deneme imkaniniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Psu kaliteli degil ondandir buyuk ihtimalle baska.bir psu ile deneme imkaniniz var mi?

Psu yuda ekran kartıyla bırlıkte bugun70 tl aldım everest 450w gercek 400w ve alırkende soyledım kaldırırmı dıye sorun cıkmaz dedi psudan olabılırmı :/t
  • quote:

Çıkıs derken anlayamadım pek fazla bılgım yokta o konuda,,Bu arada anakart bu biostar p4m900-m7 fe 4 sene oldu pc alalı ancak bu anakart basıma cok iş actı acıkcası :( Sanırım sorun onda

cıkıs derken arada dvı dan vga adaptor fln vardır belki ve güç kablolarına bak bide bazı bıostan pcı-e secılımı dıye bak gercı eskısı calısıyomus hatta sen bi pc de deneyi ver
  • Hocam seni high voltageye havale ediyorum sabah tekrar bakacagim konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Hocam seni high voltageye havale ediyorum sabah tekrar bakacagim konuya

tesekkur ederim sağolun
  • quote:

quote:

cıkıs derken arada dvı dan vga adaptor fln vardır belki ve güç kablolarına bak bide bazı bıostan pcı-e secılımı dıye bak gercı eskısı calısıyomus hatta sen bi pc de deneyi ver

İnanın bana dedıklerınızden birşey anlamadım Eskı ekran kartı calısken pcyı kapatıp aynı sekılde yenısını takıyorum ekran gorunmuyor yanı ısıgı yanıp sönuyor msn adresını varmı buradan sızıde cok yoruyorum cidden mahcupda hıssedıyorum kendimi sürekli birsey yazıyorum ..

• Lutfen sormaktan cekinmeyin mahcupluk soz konusu olamaz
  • quote:

quote:

quote:

İnanın bana dedıklerınızden birşey anlamadım Eskı ekran kartı calısken pcyı kapatıp aynı sekılde yenısını takıyorum ekran gorunmuyor yanı ısıgı yanıp sönuyor msn adresını varmı buradan sızıde cok yoruyorum cidden mahcupda hıssedıyorum kendimi sürekli birsey yazıyorum ..

Alıntıları Göster
    şimdi pc sokun içinde ufak bir pil olucak hanı yuvarlak geniş ince pillerden onu sokun 10 sn bekleyin ardında ekran kartını sa sokun slotun temiz oldugunu amın olunve güç baglatısında eksik olmadıgından da emin olun pc yi acın hala goruntu yoksa ekran kartı uzerındeki baska cıkısları kullanmayı deneyin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.