Şimdi Ara

İşlemcim bu ekran kartını kaldırırmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oux53

Bır tane nvıdıa 430 var acaba bunu kaldırırmı bunda pcı expres 2.0 yazıyor ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engt430di1gd3(lp)-gt430-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=49009

hocam alinti yapsana hic gordugumuz yok.

gt430 degil de gt440 yani sunu alsan daha iyi olur isini gorur.

http://www.teknolojix.com/?urun-41042-SPARKLE-GT440-128Bit--1GB-DDR3-CRT-HDMI-DVI-16X.html

ddr2 olmasiyla alakasi yok bak ben ddr2 anakartta ddr5 ekran kartlari kullaniyorum.pcie 2.1 dedigi bir standart simdi 3.0'i cikti boyle ilerletecekler.sorun 2.1'in geriye donuk desteginde anakartini gormemesi anakart eski o yuzden.

• @oux53
    Geçmiş olsun.
    O kartın o anakart üzerinde çalışmama sorunu ne pci 2.1 ne PSU nede başka 1 şey, tek sorun o anakartın üzerindeki Via chipseti, bence yeni 1 kart önericekler'de bu duruma temkinli yaklaşmalı çünkü çok riskli 1 çipseti var (şahsen via'lı olup pci-e 2.1 destekli anakart bile olsa ben VGA önermeye cesaret edemem, via'lı hiç 1 anakarta VGA'da tavsiye edemiyorum zaty,) çipsetin desteklediği pci-e sürümü üzerine çıkmamanız öneri yapıcaklar için daha güvenli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 12 Nisan 2012; 18:39:54 >
  • Sağlam OC olur bu işlemci yanlız diyeyim.
  • @oux53

O anakartı kullanmak yerine forumun 2. el bölümünden daha iyi 1 anakart hatta üzerine senin işlemcinin bile daha iyisini takıp 50TL ye satanlar var, hatta lga 775 li fln oluyor, oraya 1 gözatmanı tavsiye ederim çünkü 50~80 TL ye seninkinden daha iyi durumda board işlemci ram gibi kombinasyonlar satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

@oux53

O anakartı kullanmak yerine forumun 2. el bölümünden daha iyi 1 anakart hatta üzerine senin işlemcinin bile daha iyisini takıp 50TL ye satanlar var, hatta lga 775 li fln oluyor, oraya 1 gözatmanı tavsiye ederim çünkü 50~80 TL ye seninkinden daha iyi durumda board işlemci ram gibi kombinasyonlar satıyorlar.

3 gundur ıslerım dolayısıyla buraya bakamadım cevaplarınız ıcın hepınıze cok tesekkür ederim ,2.el bolumundan onerdıgınız gıbı en azından elımdekı parcalarıda kullanabılecegım bır anakart modelı 50 80 tL arası model onerebılırmısınz Foruma yenı katıldıgım ıcın bazı bölumler hakkında pek bılgım yok acaba 2.elden bulabılırmıyız cevrenızde veya tanıdık bahsettıgınız gıbı bır anakart ve ıslemcı satan arkadaslar varmıdır,inanın ne yapacagımı sasırdım kart ve power oldugu gıbı duruyor tek tesellım dedım artık yavas yavs 3--5 ay ıcerısınde anca yapabılecegım 0dan bır kasa olacaktı ancak verdıgınız fikir aklıma yattı ,tesekkur ederım onerebılecegınız bır 2.el anakart varmıdır acaba ,ayrıca cevap verıpde yardımcı olmaya calısan tum abilerim kardeslerıme cok tesekkur ederim iyilki varsınız .

•  İşlemcim bu ekran kartını kaldırırmı ?
    Ekran Kartınızda Buna Benzer Bir Giriş Olması Lazım.PSU'nun Kablosunu O Giriş'e Takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 14 Nisan 2012; 12:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

İşlemcim bu ekran kartını kaldırırmı ?
    Ekran Kartınızda Buna Benzer Bir Giriş Olması Lazım.PSU'nun Kablosunu O Giriş'e Takın.

Arkasında boyle bır gırıs goremedım kartın :/ Bu lınktekı resımdeki gıbı 3 adet gırıs var arka tarafında
    http://www.idealfiyatrehberi.com/U/Sapphire-Ekran%20Kart%C4%B1-11142-09-20R-45966.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.