Şimdi Ara

İşlemcim çok ısınıyor yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 15 dakika önce youtube'da Video izlerken birde Visual Studio ile uğraşırken birden bilgisayar kapandı. Düğmesine bastım güç geliyor işlemci Fanı biraz dönüyor geri kapanıyor. Fanın üzerine elimi koyduğumda aşırı sıcak vardı. Sistemim Radeon HD 7850 ekran kartı amd fx 6300 işlemci ve Corsair vengeance 2x8 1600 mhz ram Gigabyte 970a ds3 Anakart Cooler master k380 kasa. 1 ay önce Termal macunu yeniledim. Bilgisayarı 2 sene önce almıştır. Ve 1 ay önce Termal macun yeniledim. Bu sorun sanırım fandan kaynaklanıyor. 1 saat önce bilgisayarı açtım 1 el lol oynadım şaşırtıcı bir şekilde hiç ses çıkmadı. Baktım fan falan dönüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada eğer fan değiştirilecekse maksimum bütçe 100 lira fan için.
     İşlemcim çok ısınıyor yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nneaxroven -- 3 Eylül 2015; 13:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bendede var aşırı ısınmaktan bilgisayar kapanıyor 30 dk geçtim bilgisayara bilgisayar neredeyse patlayacak yardım edebilecek arkadaş yokmu hiç
  • Hava akışı ne durumda. Yani kasa içindeki sıcak havayı rahat atabiliyormu ? genelde kasa içinde iyi havalandırma yoksa parçalar uzay montajdan daha çok ısınır.
  • aga al bi tane uydurukdan fan 12 v luk tak idarelik vidala fan cok onemli deyil uflesin yeter tahminimce 10 20 liraya bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Hava akışı ne durumda. Yani kasa içindeki sıcak havayı rahat atabiliyormu ? genelde kasa içinde iyi havalandırma yoksa parçalar uzay montajdan daha çok ısınır.

Hocam hava dışarıya çıkıyor. Birde soğuyunca birdaha çalıştırdım. Kasanın arka Fanı dönüyordu. Yağı bitmiş makina yağıyla yağladım çalıştı. Muhtemelen o yüzden. Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nneaxroven -- 4 Eylül 2015; 19:48:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.