Şimdi Ara

İşlemcim çok kasılıyor Yardım edin??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımın işlemcisi çok kasılıyor. youtube de bir video açıyorum işlemci hemen %100 oluyor video donmaya başlıyor. Bilgisayarımın sistem özellikleri:

Operating System: Windows 7 Home Basic 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
    System Manufacturer: Hewlett-Packard
    System Model: HP Pavilion g6 Notebook PC
    Processor: AMD E-350 Processor (2 CPUs), ~1.6GHz
    Memory: 3072MB RAM
    Available OS Memory: 2666MB RAM
    Page File: 2028MB used, 3300MB available
    User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

Card name: AMD Radeon HD 6310 Graphics
    Display Memory: 1448 MB
    Dedicated Memory: 372 MB
    Shared Memory: 1076 MB

• işlemcin zaten çok kötü böyle olması normaldir

ama turbov isimli programı kullanabilirsin ama oda ne kadar fayda eder bilimoyrum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

işlemcin zaten çok kötü böyle olması normaldir

ama turbov isimli programı kullanabilirsin ama oda ne kadar fayda eder bilimoyrum
    Bir videoyla donmaz okadar kötü işlemci değil kaldıki atom işlemcilerle bile video seyredilirken bunda nasıl seyredilmesin
    Arka planda çalışan işlemciyi meşgul eden programlar varsa görev yöneticisinden iptal edin,hangi tarayıcıyı kullnıyorsunu cromeyse rram2i fazla kullnıp işlemciye yüklenebilir bu sıkıntı var cromede ben kullnmıyorum farklı bir tarayıcıda deneyin.
  • görev yöneticisinde çalışan programların resmini atabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

görev yöneticisinde çalışan programların resmini atabilirsiniz

buyur kardeşim video izlrkenki işlemler :

http://i50.tinypic.com/2ns2v4g.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Bir videoyla donmaz okadar kötü işlemci değil kaldıki atom işlemcilerle bile video seyredilirken bunda nasıl seyredilmesin
    Arka planda çalışan işlemciyi meşgul eden programlar varsa görev yöneticisinden iptal edin,hangi tarayıcıyı kullnıyorsunu cromeyse rram2i fazla kullnıp işlemciye yüklenebilir bu sıkıntı var cromede ben kullnmıyorum farklı bir tarayıcıda deneyin.

öncelikle ilgin için teşşekür ederim. 4 tarayıcı kullanıyorum crome, ie explore, opera firefox hepsindede aynı sorun var. 1 flash player %50-60 civarı kasıyor bilgisayarı. bilgisayarımın bütün yazılım ve programları güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopo

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

öncelikle ilgin için teşşekür ederim. 4 tarayıcı kullanıyorum crome, ie explore, opera firefox hepsindede aynı sorun var. 1 flash player %50-60 civarı kasıyor bilgisayarı. bilgisayarımın bütün yazılım ve programları güncel

Alıntıları Göster
    ısıdan olabilir . bende çok çektim işlemci ısısından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

Alıntıları Göster
    quote:

soğutucu kullanıyorum ve bilgisayarı yeni açtığıımda da oluyor
  • firefox yerine google chrome kullanmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Investigator

firefox yerine google chrome kullanmanı tavsiye ederim
    Görev yöneticisindeki yanında açıklama kısmı boş olan winlogon veya csrss dosyası bulunuyor mu böyle %100 olduğunda falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Görev yöneticisindeki yanında açıklama kısmı boş olan winlogon veya csrss dosyası bulunuyor mu böyle %100 olduğunda falan ?

yk hayır olmuyor işte crome %30 yazıyor bir başka crome %10 yazıyor flash player % 50 falan yazıyor cpu doluyor zaten
  • Aynısı bende oldu gereksiz yere cpu kullanımı fulleniyordu baya uğraştım virüs taraması vs ama format atınca düzeldi en son çare onu dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynısı bende oldu gereksiz yere cpu kullanımı fulleniyordu baya uğraştım virüs taraması vs ama format atınca düzeldi en son çare onu dene

deneyecem ama formatla düzeleceğini sanmıyorum

,
  • quote:

quote:

Aynısı bende oldu gereksiz yere cpu kullanımı fulleniyordu baya uğraştım virüs taraması vs ama format atınca düzeldi en son çare onu dene

,

Sonucu burda paylaşırsan yardımcı olur başka arkadaşlarada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

,

Sonucu burda paylaşırsan yardımcı olur başka arkadaşlarada :)

arkadaşlar format attım ama gene aynı sorun var
  • hocam kusura bakmayın yukarıda yazmışsınız zaten chrome ile de aynı diye görmemiştim
    soruna gelince güç seçeneklerinde yüksek performans diye birşey varmı?varsa bunu deneyin
    hard diski tarayın bad sectör vs. var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Investigator

hocam kusura bakmayın yukarıda yazmışsınız zaten chrome ile de aynı diye görmemiştim
    soruna gelince güç seçeneklerinde yüksek performans diye birşey varmı?varsa bunu deneyin
    güç seçeneklerinde gelişmiş güç ayarları bölümünde işlemci güç yönetimi var orada işlemci kullnımı % kaç işletim güç yönetimine girin en yüksek işlemci seçeneği pilde ve prizde nedir bataryada kullnmayın kullansanızda yüksek performansa alın fişte kullnırken ve bataryada kullnırken güç %100 olsun soğutma ilkeside etkin olsun bunlar gözden geçirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

hocam kusura bakmayın yukarıda yazmışsınız zaten chrome ile de aynı diye görmemiştim

been her zaman yükssek perfonrmansta çalıştırıyorrum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeJaDeLaFrausa

HOCAM 64BİT İÇİN 4GB RAM UYGUNDUR KALDIKI SİZİN 3GB + İŞLEMCİNİZ OKADAR KALDIRACAGINI SANMAM 32 BİT KULLANIN.

ben bilgisayarı ilk aldığımda 64 bitti bnde ööyle devam ettim
    32 bite döndürürsem kesin düzelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeJaDeLaFrausa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    power dan d olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.