Şimdi Ara

İşlemcim darboğaz yapar mı ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler dilerim. Ben İntel Q6600 işlemci kullanıyorum eski ama yapıcak bir şey yok :)

Dün elime bir ekran kartı geçti Nvidia 750 Ti. Acaba bu ekran kartına işlemcim yeter mi ? Sıkıntı çıkartır mı ? Teşekkür ederim :)

• Darboğaz yapar. Evga gtx 750 ti ile Q6600 'ın amd karşılığı olan amd phenom 2 x4 b40 işlemcisini kullandım bf4 64kişi multiplayerde medium ayarda bile anlık donmalar oluyordu fx 6100'e geçince rahatladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Şöyle söylemek istiyorum 775 soket tipi anakartım var ve bütçem fazla çok 150 200 Tl civarı darboğaz yapmicak sağlam bir işlemci varmı ? Benim takabileceğim ? Anakart modelim G31MXP
  • Bence lga 775 sokete daha fazla yatırın yapmayın. Modlu xeon lar dışında güçlü işlemci yok. Yurtdışından xeon alan arkadaşlar var xeon x5470 gibi işlemciler ilginçtir overclock ile cinebench r15 testinde 800+ cb puan alabiliyorlar. Tecrübeniz varsa eliniz yatkınsa xeon takmayı araştırmanızı öneririm biraz karışık onun dışında bence para biriktirip anakart-işlemci komple değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 2 Temmuz 2015; 2:06:01 >
    Hmm, anlıyorum. Hocam şöyle bir şey sormak istiyorum maruz görün bilgilenmek amacım, Q6600 hani şöyle diyim multiplayer oynama hevesim yok ama mesela Call Of Duty Advanced Warfare gibi oyunları high veya olmadı medium gibi ayarlarda kasmadan oynama şansım var mı acaba ? Darboğazın etkisini fazla yaşar mıyım ?
  • Estağfurullah, hepimiz doğuştan öğrenmedik bu bilgileri :) Darboğaz dediğimiz olay ekran kartının tam gücünü kullanamamaktır. Bu oyunları oynayamayacağımız anlamına gelmez. Dediğiniz oyunların grafik ayarlarını bilmiyorum ama çok zorlayıcı olmaması lazım oynarsınız diye düşünüyorum. İşlemciye de biraz overclock yapabilirsiniz.

Biraz videolar da izledim gerçekten güzelce oynanabiliyormuş. Sizin dediğinizi tam olarak kanıtlıyor.Hocam çok teşekkür ederim sizin de vaktinizi aldım çok teşekkür ederim sağolun :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.