Şimdi Ara

İşlemcim Fazla mı ısınıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA 4'ü bile oynayıp bitirdiğim,7 Char açtığım bilgisyarım şimdi oyunları kasıyor ve kapanıyor. İşlemcim fazla mı ısınıyor anlamıyorum sorunum ne olabilir sizce ? :( Sistemim : Windows Vista Homre Premium / 2 GB Kingstan DDR2 Ram / 250 GB Sata Harddisk / 512 MB ATI Radeon HD 3650 Ekran Kartı / Intel Core 2 Duo E7200 İşlemci / MSI P31 Neo Anakart

Termal Macunun faydası gerçekten olacaksa alayım arkadaşlar bıktım şu illetten 3-4 aydır zaten böyleydi yeni yeni koymaya başladı :|

• önce sayısal bi değer olsun elimizde. everest programını yükleyip oyuna girip 2dk oynadıktan sonra alt tab yapıp ısısına bakın
  • Kasayı açıp fanları temizle sonra sıcaklıkları tekrar kontrol et (everest programı ile) gerekirse termal macun sür işlemciye ama fazla sürme fanını oturduğuna emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: SergenKurt

Kasayı açıp fanları temizle sonra sıcaklıkları tekrar kontrol et (everest programı ile) gerekirse termal macun sür işlemciye ama fazla sürme fanını oturduğuna emin ol
    http://img10.imageshack.us/img10/8732/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaana.jpg
    buyrun.(yalnız konu açmadan önce içini biraz temizleyip birde işlemci fanını sağlam bir oturttum sanki faydası oldu hdd ışıığı sürekli yanmıor önceden sürekli yanıyordu ama)

• quote:

Orijinalden alıntı: OoShEvAoO

buyrun.(yalnız konu açmadan önce içini biraz temizleyip birde işlemci fanını sağlam bir oturttum sanki faydası oldu hdd ışıığı sürekli yanmıor önceden sürekli yanıyordu ama)

Alıntıları Göster
    anakart 97 işlemci 88 temizlerken yerinden sökmüşün sanırım fanı. hemen macun olan yeri temizleyip yeni bi macun sür. 60 ın altına inmezse yeni bi fan al

• quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

anakart 97 işlemci 88 temizlerken yerinden sökmüşün sanırım fanı. hemen macun olan yeri temizleyip yeni bi macun sür. 60 ın altına inmezse yeni bi fan al

Alıntıları Göster
    Termal Macunu Bu Konuda Gercekten Yardimci Olur Arkadasim Sana..
    Termal Macunu Sürüp bir Dene Eğer Yine Sorunun Devam eDiyorsa Diğer Arkadasin dediği Gibi Hemen Bir İslemci Fani Al.. Bi zarar Görmeden..
    İslemci Fan'ina gelincede Cooler Master Tavsiye ederim Sessiz Ve Sogutma Olayi Mükemmel Bir Fandir..

• quote:

Alıntıları Göster
    bu ısıda giderse nolur ? :| şuan yeni fan alcak imkanım yok. Termal macunda almadım henüz :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu ısıda giderse nolur ? :| şuan yeni fan alcak imkanım yok. Termal macunda almadım henüz :(

Alıntıları Göster
    Bu isida Devam Ederse Hersey Olabilir..
    Kullanmamak En iyisi Bence.. Eritebilir Bazi Yerleri Sicakliktan Dolayi.. ( En yakinda Almalisin..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSpeciaLLife

Bu isida Devam Ederse Hersey Olabilir..
    Kullanmamak En iyisi Bence.. Eritebilir Bazi Yerleri Sicakliktan Dolayi.. ( En yakinda Almalisin..)

Alıntıları Göster
    O halde kapatıyorum pcyi :( Sağolun
  • quote:

O halde kapatıyorum pcyi :( Sağolun

Alıntıları Göster
    bilgisayarı açar açmaz daha bismillah demeden anakart 61 derece :(
  • quote:

bu programın adını söylermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google-Bot

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım şimdi anladığım kadarıyla senin pc de psu ile ilgili bir sorun olabilir. Yani voltaj akımı yüksek yada düşük geldiği için olabilir. Pc yi diğer arkadalarında dediği gibi güzelce tozunu pisliğini kompresör ile temizlebütün fanları çıkarıp iyice temizde işlemcinin üzerine termal macunu sür iyice oturt ama başka bir fan tak işlemciye sonra başka bir powersubly bul ve çalıştır. ama tanıdığında yada birinde varsa thermaltake yada cooler master tarzında bi psu dene. büyük bir ihtimalle sıcaklık değerlerinde gözle görülür bir fark olacaktır. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: çağınn

quote:

Everest =http://www.downloadtr.com/program.asp?id=2564

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çağınn

quote:

Everest =http://www.downloadtr.com/program.asp?id=2564

Alıntıları Göster
    Arkadaşım termal macunu daha önceden hiç sürmediysen pc'yi alıp bilen birisine yaptırmalısın bence. Mazalllah 3-5 liralık kayıp sana çok daha fazlasına mal olabilir.

Bu arada o sıcaklıklar ile takılması çoook normal.

Bu arada mx-2 için tüm kullanıcı yorumları olumlu şu ana kadar. Bende thermaltake'in termal macununu kullanıyorum ondan da memnunum. Ama bu sorunun termal macundan olduğuna emin olmalısın ilk önce.

Umarım en az masrafla kapatırsın bu sorunu kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

Arkadaşım termal macunu daha önceden hiç sürmediysen pc'yi alıp bilen birisine yaptırmalısın bence. Mazalllah 3-5 liralık kayıp sana çok daha fazlasına mal olabilir.

Bu arada o sıcaklıklar ile takılması çoook normal.

Bu arada mx-2 için tüm kullanıcı yorumları olumlu şu ana kadar. Bende thermaltake'in termal macununu kullanıyorum ondan da memnunum. Ama bu sorunun termal macundan olduğuna emin olmalısın ilk önce.

Umarım en az masrafla kapatırsın bu sorunu kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
    10 dakika önce komprosörle temizledim kasayı.şuan anakart 100 yerine 50, işlemci çekirdekleri 90 yerine 40 :D biliyorum bunlarda normalin çok üstünde ancak bugün xp yapıcam bilgisayarı umarım düzelir :(

• quote:

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
    10 dakika önce komprosörle temizledim kasayı.şuan anakart 100 yerine 50, işlemci çekirdekleri 90 yerine 40 :D biliyorum bunlarda normalin çok üstünde ancak bugün xp yapıcam bilgisayarı umarım düzelir :(

Alıntıları Göster
    40 derece normal sayılır endişeniz olmasın. Ayrıca çekirdek değil cpu sıcaklığını önemseyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem

40 derece normal sayılır endişeniz olmasın. Ayrıca çekirdek değil cpu sıcaklığını önemseyin

Alıntıları Göster
    Kasa tertemiz... Yalnız termal macun eksikliği var en azından öyle görünüyor.Sıcaklıklar yine 100 derece oldu :( Anakart 100 derece CPU çekirlekleri yine 90 Güler misin ağlar mısın

• quote:

Kasa tertemiz... Yalnız termal macun eksikliği var en azından öyle görünüyor.Sıcaklıklar yine 100 derece oldu :( Anakart 100 derece CPU çekirlekleri yine 90 Güler misin ağlar mısın

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun hepinizden.kafeden geliyorum termal macun sürdü pcye. ısılar 40 derece. Umarım artık bunlar normaldir.

• quote:

Allah razı olsun hepinizden.kafeden geliyorum termal macun sürdü pcye. ısılar 40 derece. Umarım artık bunlar normaldir.

Alıntıları Göster
    garip bir durum war ama bence sen intelin düşman başına kod isimli stok fanını kullanıyorsun.Bi çıkardınmı o klipsleri bi daha oturtabilene aşkolsun:)
    Tam olarak oturmadığını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: flytime

garip bir durum war ama bence sen intelin düşman başına kod isimli stok fanını kullanıyorsun.Bi çıkardınmı o klipsleri bi daha oturtabilene aşkolsun:)
    Tam olarak oturmadığını düşünüyorum

Alıntıları Göster
    haklısın çok zor takılıor ısılar düzeldi şükür ama :)
    yalnız benim ezelden beri yaşadığım bi problemim var. Ne zaman xp yapsam pcyi cpu kullanımı en az %53 oluyor pc geç açılıyor ve hdd ışığı sürekli yanıyor.Bir oyun açtığımda cpu kullanımı %100 oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.