Şimdi Ara

İşlemcim Neden Düşük Hızda Çalışıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısın ama gta5 oynatıyor diyip gösterdi.Dedim benim ramlar 3gb.2gb ta bile oynatır dedi.Gta 4ü zor açıyor bu ne kandırmak değilmi ? Şimdi kaldı elimde kaldı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı anakarttın 1333 modeli var

e2200 den n11.com dan 30 liraya aldığım e8400 e yukselttim.Baya fark etti.

ama işlemciyi takmadan önce bios güncellemesi yaptım.

sonra overlock yapayım derken ps/2 çıkışını bozdum galiba.

klavye ve mause usb olduğundan sıkıntı olmuyor ama bios panelinde işlemiyor. :D
  • DeadMachinesS D kullanıcısına yanıt
    kandırmak ama iyi yönünden bakmak lazım 200 lira da verebilirdin. En azından 100 lira vermişsin o açıdan bakmak lazım artık gelecekte araştırmadan almazsın.
  • Biosu nasıl güncelledin kardeş ? Anlatırmısın

• DARK_WORM kullanıcısına yanıt
    Eğer biosu güncelledim yeterli performansı aldım aldım.Alamadım yeni toplayacam MSı B350 tomahawk,Ryzen 5 1600x,8gb ram

• http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/flash/AsusUpdt_V71302.zip

güncel biosu indir bu progamla direk atılıyor afudos la ugrasmana gerek yok.
  • Arkadaşlar 3 anakart versiyonunada baktım.Benim chipset beyaz renkte 1333 modeli beyaz diğerleri siyah renkte.Benimki o zaman 1333 de bios dosyasının sonuna (UD) yazması gerekli flash atabilmem için ama bulamıyorum.Yardım edin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadMachinesS -- 7 Haziran 2017; 17:37:46 >
  • 1 hafta önce bende 20 30 tllik işlemciye 100 tl verdim. O gunden beri tum fiyatlari tum modelleri araştırıyorum en azından ders oldu bana. Bu internet cafe sahipleri ve bilgisayar tamircilerinin neredeyse hepsi serefsiz yapicak birsey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Gidiyorsun işlemciyi temizledim bide emanet diye hiç bir sorunu yok 10dk kullandım.Adam geri alamam diyor..Şerefsiz işte yakasına yapışacak değilimya.Allah görüyor boşver..

• DeadMachinesS D kullanıcısına yanıt
    Kazıklanmak istemiyorsan önce bilinçli tüketici olacaksın. Elinin altında internet var, en kötü foruma üyesin, açar sorarsın. Anakartım şu, şöyle bir işlemci var 100 lira diyorlar diye. Burada gereken söylenir zaten.
  • Arkadaşlar biosu rom dosya adını değiştirerek Cd yardımıyla alt+f2 ye basarak güncelledim.Ama işlemci yine aynı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadMachinesS -- 8 Haziran 2017; 11:36:6 >
  • Hocam neler neler bu kafeciler varya.3 hafta önce asus p5ql-e anakart aldım letgodan adamın yerine gittim neyse sisteme bitane ekran kartı taktı bitanede ram taktı 2gblık açtık denedik açıldı bios vs neyse.taktığı ramide aldım anakartı 80 e rami 30 aldım.iyi dedim ucuza kapadım gittim eve neyse elimde daha işlemci yok cinden xeon işlemci sipariş ettim onu bekliyorum işlemci gelmeyince bende sistemi denemek amaçlı biyerden p4 641 buldum taktım takarken birşey farkettim en sol üstteki pin yamuk.aha dedim neyse ama açtım pc açılıyor artık nerde su koyarsa diyerek neyse elimde hdd yokdu gittim 500 lük seagate aldım 2 gün önce tamdım flash disk bootladım Windows kuracam bir türlü kuramadım mavi ekran sonra dank etti ramda sorun olabileceği memtes86 yaptım ram bildiğin gitmiş.adama whatsapp üzerinden allah ne verdiysr ramazan felan demeden yardırdım.gördü bişey diyemedi adi adam.dün gitti gidiyor dan 40 liradan 2 adet 2gb ram aldım şuanlık sistemde bir sıkıntı görünmüyor xeonu bekliyorum.

Bu arada kardeşim harbiden bi danışsaydın cinden 17 liraya sipariş verdim xeox e5405 i çalışırsa x5460 alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bende aynı 160tl ye Xeon E5462 alıcaktım chipsete uygun değilmiş bunu önerdi eğer seninkide uyuyorsa E5472 E5482 ye bakmanı öneririm istediklerim bunlardı işte.Ama 70 tl kazık yedim Benim anlamadığım 17tl ye verirlermi bu işlemciyi ? 160tl ederde bilmiyorum.İ7 ile yarışırlar bu işlemcileri bir kaçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadMachinesS -- 8 Haziran 2017; 12:23:11 >
  • Oc yaparak hallettim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bundan sonradaha bilinçli olacağım..

• Işlemci gerçekten çok pahallıya alınmış. Keşke forumda sorsaydınız önceden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.