Şimdi Ara

İşlemcim Yetmiyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar normalde oyunları orjinal alırım ancak pahalı oyunları önce korsanda dener sonra orjinal alırım fifa 15 i denerken bu oyunda bir gariplik var oyunda fps sorunu değilde donma takılma sorunu var işlemcim i3 540 3.07 çift çekirdek ve daha yeni sapphire Sapphire R9 270X VAPOR-X adlı ekran kartını aldım ama istediğim performansı alamıyorum çünkü ekran kartı iyi 2 gb 256 bit ama fifaya girdiğimde oyun 5 veya 10 saniyede bir seslerle birlikte donuyor 10 saniye donuyor böyle devam ediyor ve oyun açıkken cpu kullanımı %100 oluyor normalde şu anda %60 larda geziyor sizce işlemcimi yetmiyor başka bir sorun mu var

• Boşta yüzde 60 normal deil yanlış deilsem,virüs vs olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Boşta yüzde 60 normal deil yanlış deilsem,virüs vs olabilir.

sayfa yenilerken bile %100 e fırlıyor bu normal değil :(
  • WafenSS W kullanıcısına yanıt
    Görev yöneticisini aç cpuya tıkla en fazla ne işlemciyi yiyor bi bak virüs olabilir.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    hocam birşey yiyende yok hepsini tarayıcı yiyor doğru yerden baktım herhalde :D

https://gyazo.com/478308fcfadef13a5ac28025a1bafa29

edit: arada &10 düşüyor 40 fırlıyor garip gerçekten 60 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WafenSS -- 14 Ağustos 2015; 23:29:13 >
    Flashı kapatıp flash block vs eklenti vardı fşirefoxta bi denersen flash pluginden olabil,rde,i3 neymiş böyle arkadaş bide fx 6300 e laf ederler.
  • Adinda i3 yazdigina aldanma e8600den cok farkli degil diger konunada yazmistik arastirmamissin anlasilan islemcini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun psu mu gpu mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *666* kullanıcısına yanıt
    alalı 3-4 yıl oldu ya hiç hatırlamıyorum ki şimdi iyi ekran kartı aldık bu sefer işlemci mi sırıtmaya başladı ?
  • Malesef

bu masraflar bitmez mi ya :( 950 lira harcadım powerı rami kartına birde işlemcimi çıktı tavsiye edebileceğin bu sistemde sırıtmayacak bir seçenek varmı tabi kışa kaldı ama
  • Asil sikinti simdi 1156 soket performansli islemci 2elde bile zor birak sifiri bulabilirsen i5 750 falan bak

hakikaten vatanın siteye bakıyorum sadece 3 çeşit i5 işlemci var türkiyede işlemci stoğumu bitti nedir bu :D 1150 3 üde zaten kışa kadar gelir inş yada amd ye bakıcam hem ekran kartıylada uyumlu olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WafenSS

hakikaten vatanın siteye bakıyorum sadece 3 çeşit i5 işlemci var türkiyede işlemci stoğumu bitti nedir bu :D 1150 3 üde zaten kışa kadar gelir inş yada amd ye bakıcam hem ekran kartıylada uyumlu olabilir

İşlemci stoğu bitmez.Senin anakarta göre olan işlemcilerin stoğu bitmiş.Ee bir zahmet 6 senelik soket bitsin yani.6 senelik sokete hala işlemci üretmelerini beklemiyorsun herhalde...

İkinci el i5 760, i7 950, i7 920 tarzı işlemcileri kovalamaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 15 Ağustos 2015; 0:21:25 >
    O konuda en güzeli amd am3+ soket al eski işlemcilerin hepsi çalışır,nakartın mı bozuldu rahatça sıfırını bulursun kafan ağrımaz,al bi 6300fx veya apuda düşünebilirsin fm2+ sokette baya bi işlemci sersini destekliyo ondada bu sorunları yaşamazssın hem.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    http://www.hizlial.com/amd-fx-x6-6300-am3-soket-35-ghz-14mb-cache-32nm-95w-islemci-fd6300wmhkbox/10249103?gclid=Cj0KEQjwo7auBRCOtoqn_s-G7aMBEiQAxArNrKlqBYV8BV6q-j0VI_yIKSeQF-euYnzjVFbe8L_lFZ0aAiOF8P8HAQ

sanırım bunu söyliyorsun hocam da bu harbiden 6 çekirdek 3,5 ghz 349 lira olması ? özellikleri iyyimişte eski diyemi fiyat bu kadar uygun onu anlamadım

E tabi eskidi kaç senelik işlemci,ama directx 12 ile 6 çekirdekte kullanılabilecek,hem anakartlarda daha uygun amdde.

İşlemcim Yetmiyor Mu ?
  • i5 750 bulabilirseniz günü kurtarirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.