Şimdi Ara

İşlemciniz çokmu ısınıyor? Laptop Fan Temizleme!!(Resimli)Donma,Resetleme ?? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
11
Favori
387.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim 5 yıllık pcninki böyleydi temizledm ses kalmadı alette
     İşlemciniz çokmu ısınıyor? Laptop Fan Temizleme!!(Resimli)Donma,Resetleme ??

• Benim laptopta bu ara aşırı ısınıyor. Bir açmam lazım sanki.
  • Laptopu sık sık temizlerim.Fan sürtmeye başladı bugünlerde arada bi başlıyo zartttttttttttt diye kapatıyorum hemen düzeliyor.Açtım temizledim baktım bi sorun yok.Fan da gevşek değil sallanmıyor ama niye sürtüyor çözemedim.Laptop hafif kıpırdasa zarttttttt diye başlıyo.Şu laptopta fan harici sorun çıkaran bişey olmadı tek sorunum fan
  • Bir bayan olarak PC mi açmaya karar verdim.PC sorunu içinden ses gelmesi ,ısınması ve kendiliğinden kapanması.bilgisayarcilara sordum fanin değişmesi gerekiyordur dediler fakat gel gelelim korkuma PC yi veremiyorum ya içinden bir parçayı degistirirlerse ya da PC nin biseyi yok diyip para kopartmaya çalışırlarsa korkusu yetti. bunun için hellpp diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerenimo06 C kullanıcısına yanıt
    Fanını söküp güzelce temizleyin,sadece fan temizliğiyle bitmiyor termal macunları da yenilemeniz gerekir.Termal macunlar çipler üzerine sürülüdür.Leptopunuzun modelini bilmediğim için harici kart var mı sizde bilmiyorum ama işlemci çipiyle harici ekran kartı varsa onun da çipine termal macun sürmeniz gerekir.Termal macunu bir damla damlatarak çipin her yerine ince tabaka halinde dışarı taşmayacak şekilde sürmeniz gerekir.Bir leptop ısınıyor diye fanı değişecek diye bir kaide yok her bilgisayarcıya itimat etmeyin.Termal macun hakkında bilginiz yoksahttp://www.vatanbilgisayar.com/zm-stg2-super-thermal-macun.html ben bunu kullanıyorum onlarca leptop temizliğinde kullandım ısı yalıtımı iyi seviyede merak ettiğiniz sorular olursa sorabilirsiniz.

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim fakat bırakın termal macunu PC hakkinda bilgim yok PC yi açmaya cesaretim var ama toparlamam sıkıntılı olabilir.

• cerenimo06 C kullanıcısına yanıt
    Farkındayım anlayan bir arkadaşınıza yaptırın toparlayamazsınız illa ki bir eksik bırakırsınız.
  • Beyler fanımda sorun var.Bazen çok sürtünme sesi geliyo.Söküp bakıyorum hiç bir yere sürtmüyor ama aşırı ses yapıyor.Hafif sendeliyor o yüzden ses oluyor.Bunun için özel bir yağ veya krem gibi bişey var mı? Evde makine yağı olmadığı için hafif sıvı yağ sürdüm kulak temizleme çubuğuyla eskiye göre daha az sendeliyor ve daha az ses yapıyor.Bunun özel bir solüsyonu filan var mı bıktım bu sesten.
  • Abi benim leptop aciliyo sonra 5 sn sonra kapaniyo dusurup bisi de yapmadim lutfen yardim .

• Günlük hayatta birçoğumuzun başına gelen laptoplarda aşırı ısınma , kasma , donma gibi olaylara neden olan şeyler ve çözümünü kanalımdaki videomda sizlere yardımcı olmak adına paylaştım. linki bu şeklidedirhttps://goo.gl/aL4IcR . umarım faydalı olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.