Şimdi Ara

________İşlemciye fan tavsiye_________

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar benim masaüstü bilgisayarım da Asus P8H67-V (LGA1155) bir ana kartım var işlemcim intel core i7 2600 3,40ghz işletim sistemin windows 10 pro işlemcimin fanı stok fan geçenlerde işlemcim ısındığı için termal macununu değiştirdim çok fark yaratmadı Speccy adlı programla pc sıcaklıklarına baktığımda cpu boşta 55 54 civarında yük altında 68-70 70 üstüne de çıkıyor hatta geçenlerde pc yük altındayken kendi kendini kapattı sanırım fazla ısınıp işlemciye zarar gelmesin diye sonra açmaya çalıştım power tuşuna basıyorum windows yükleme logosu daha gelmeden kendi kendine kapatıp kapatıp açtı 15 20 dk kadar bekleyip açtığım zaman açılıyordu bugün işlemciye yeni bir soğutma fanı almaya karar verdim alacağım fan ise linkte paylaştığım fan olarak düşünüyorum yorumların bazılarını okudum olumsuz bir yorum yok boşta 25 30 larda yük altında 50 55 derecede geziyormuş fiyatı da uygun sizce bu fiyata bu fan uygun olur mu yada bu fiyatın üzerine az daha koyup daha iyi bir fan tavsiyesi olan varmı yada bu fiyatta daha iyi fan tavsiyesi olan birde bu fan benim ana kartıma uyar mı takmakta sorun yaşarmıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Almayı düşündüğüm fan

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-tx3-evo-775115511561366am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html#genel-bakis

stok fanla şuan ki sıcaklık değerleri makine boştayken bu durumda

________İşlemciye fan tavsiye_________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmelon -- 21 Ağustos 2015; 15:39:39 >

• Stok soğutucu ile o kadar ısınması normal bir şey değil sistemin aşırı ısınıyor. Soğutucuyu doğru takıp takmadığını kontrol et. Ancak TX3Evo iyi bir soğutucudur. Alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoproshenob -- 21 Ağustos 2015; 17:12:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.