Şimdi Ara

(((İşlemciyi soğutan ilginç yöntem))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada dikkat et bir zarar vermesin sonra
  • Yahu konuyu amma gerdiniz o kadar korkulacak birşey yok; YAPTIM OLDU ayrıca karadenizli değilim.Bulgaristan göçmeniyim.
  • Peki sublimleşen bir maddeyi işlemcine sürdün. sıcaklıkla tamamen yok olduğu zaman ne olacak? Birde bu tarafindan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Peki sublimleşen bir maddeyi işlemcine sürdün. sıcaklıkla tamamen yok olduğu zaman ne olacak? Birde bu tarafindan bak

Çok basit bir cevabı var.Bittiği zaman yine koyacağım bunun düşünebilmek için einstein olmaya gerek yok.
  • halla helal olsun yani sizin IQ kaç ? 120 vardır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Peki sublimleşen bir maddeyi işlemcine sürdün. sıcaklıkla tamamen yok olduğu zaman ne olacak? Birde bu tarafindan bak

Çok basit bir cevabı var.Bittiği zaman yine koyacağım bunun düşünebilmek için einstein olmaya gerek yok.

• senin işlemcinin romatizması varmış :D annaenin ilacı iyi gelmiş :D aylnız ağrı kesici de ver ara sıra :d

• yani hakkaten senin işlemcinin romantizması varmış sen bunu ekran kartının fanı varsa veya soğutucusu ona da sür de onunda romatizmaları azmasın sonra

• quote:

Yahu konuyu amma gerdiniz o kadar korkulacak birşey yok; YAPTIM OLDU ayrıca karadenizli değilim.Bulgaristan göçmeniyim.

• arkadaşın sürdüğü anladığım kadarıyla bengay adlı ilaç ama bu merhem yüksek ısıda sıvı hale geçiyormu ve iletkenmi bakmak lazım
  • Konu sahibi öyle bir konuşuyor ki sanki bu normal birşeymiş biz abartıyormuşuz gibi

Bu arada iletken ise ne olucak?
  • Arkadaşlar merhem bu.Ayrıca romatizma için değilmiş eklem ağrıları içinmiş 2 haftadır pc de bir sorun yok.İşlemciyi serinlettiği kesin.

(((İşlemciyi soğutan ilginç yöntem)))
  • herkez bu kremi bulamaz bulamayanlarda yoğurt koysun
  • quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

herkez bu kremi bulamaz bulamayanlarda yoğurt koysun

yoğurt sarımsaklı olmasın yalnız koku yapar millet içine çıkamaz işlemci sosyla hayatı biter
  • ulan madara ettiniz konuyu neyse buda benim icadım olsun.en azından artık resetten kurtuldum
  • quote:

ulan madara ettiniz konuyu neyse buda benim icadım olsun.en azından artık resetten kurtuldum

ama işe yaramış aynı sorunu olan arkadaşlara tavsiye edilir

• quote:

ulan madara ettiniz konuyu neyse buda benim icadım olsun.en azından artık resetten kurtuldum

Patent Al Bro

• Turkish stayla :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.