Şimdi Ara

İŞLER ALIŞVERİŞİM [4 KİTAP ANALİZİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Endemik Yayınları TYT Türkçe Denemesi 15 Li
    Arkadaşlar gördüğüm en zor türkçe denemesiydi,hız ve renkten 33 civarı yapan ben ilk denemeden 28 net yaptım gerçekten yorum yapmaya zorlayan sorular vardı,alınabilir kesinlikle
    2-Acil Matematik Reaksiyon Denemeleri
    Bu kitabın namını çok duymuştum alayım dedim,1 deneme çözdüm ve feleğim şaştı gerçekten zor sorulardı lys matematik denemesiydi 40 soru vardı geometrileri aşşşırı zordu ve ben 19 net felan yaptım normalde 32 civarlarında gezen bir adam olarak
    3-Merkez Yayınları 7 Li TYT denemesi
    Bu yayında yeni çıkmış arkadaşlar çok kaliteli hocalar var sanırsam arkasında,soruları inceledim matematikler örnek kitapçığa çok benzeyen muhakeme soruları vardı,geometriler felan katlamalı güzel bir kitap
    işin güzel yanı optik koymuşlar sonuna optiği doldurup okutuyorsun kamerana , sana türkiye sıralamanı gösteriyor bu denemeyi çözenler arasında,inceleyin soruları beğenirseniz alın derim
    4-Mikro Hücre Yayınları Kuantum Coğrafya Soru Bankası
    Bu kitabı alma sebebim Coğrafyanın C sine bakmamış olmamdı,ilk basamak kitabı
    Oradaki abi ile bir muhakeme yaptık ve en uygun kitabın bu olduğunu saptadık,bi kaç test çözdüm bunu bitiricem mutlaka fena değil öğretici bir kitap işte,bilgi veriyor test çözdürüyor,bilgi veriyor test çözdürüyor,karekök 0 mantığında bir kitap

Totalde 62 lira ödedim bu 4 kitaba
    Gözünüz yükseklerdeyse Bahsettiğim tyt türkçe ve reaksiyon matematik denemelerini şiddetle öneriririm
    Onun dışında merkez yayıncılığında tyt denemesini inceleyin ben şahsen çok beğendim,henüz çözmedim

• Mat geo dağılımı ne hocam 25 15 mi?
  • dostum ozelden veya burdan zor dedigin matematik sorularindan birkac tane atabilir misin. Genelde 40 40 geliyor matlar da benim de almama gerek var mi merak ediyorum.
  • IST_PSY kullanıcısına yanıt
    30 - 10 hocam ama hepsi aynımı bilmiyorum
  • bestofmath kullanıcısına yanıt
    Şu geometri ne kadar az gelirse o kadar iyi benim için. Bu arada trigonometriyi dahil edip mi 10 dedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IST_PSY

Şu geometri ne kadar az gelirse o kadar iyi benim için. Bu arada trigonometriyi dahil edip mi 10 dedin?
    Yok trigosuz 10 geo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrox

dostum ozelden veya burdan zor dedigin matematik sorularindan birkac tane atabilir misin. Genelde 40 40 geliyor matlar da benim de almama gerek var mi merak ediyorum.
    Yüklüyorum 6 tane soruyu birazdan konuya eklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Endemik gerçekten zorluyor. Matematiği de zorlamıştı. Edebiyatını çoğu kişi pek sevmedi ama benim hoşuma gitti nedense. Bazı soruları aşırı detay istiyor. Bazı soruları birkaç bilgi birden sorguluyor. Endemik Türkçe almadım ama hız ve renkten 33 yapıp burada 28 yaptıysan ben de bir deneyeyim. Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cplusgazoz

Bu Endemik gerçekten zorluyor. Matematiği de zorlamıştı. Edebiyatını çoğu kişi pek sevmedi ama benim hoşuma gitti nedense. Bazı soruları aşırı detay istiyor. Bazı soruları birkaç bilgi birden sorguluyor. Endemik Türkçe almadım ama hız ve renkten 33 yapıp burada 28 yaptıysan ben de bir deneyeyim. Teşekkürler bilgi için.
    Önemli değil dostum,şöyle söyliyeyim,yine arada basit paragraflar vardı fakat genellikle 2 kere okuttu soruları bana,hız ve renkti 35 40 dakkada bitirirdim 55 dakkamı felan aldı bu deneme maybe 50
  • çok teşekkürler hocam pmden merkez yayınları denemesinden örnek sf atabilme imkanın var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrox

dostum ozelden veya burdan zor dedigin matematik sorularindan birkac tane atabilir misin. Genelde 40 40 geliyor matlar da benim de almama gerek var mi merak ediyorum.
    Upload sitesi error verdi sinir oldum
    Buradan inceleyebilirsin bütün sorularıhttp://acilmatematik.com.tr/reaksiyon-denemeleri/
  • Endemik 15'li Türkçe kaliteli ben de tavsiye ederim.
  • endemik 15liyi birtek benmi beğenmedim gereğinden uzun paragraflar az dilbilgisi ve sıkıcı genelde şair vb ağırlıklı paragraflar
  • xlnxeksixartıc X kullanıcısına yanıt
    Kötü diyemem ama karekök çözmüştüm onla kıyaslarsam çok da iyi değil bence de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endemik türkçe'de ilk sınav bence de biraz zordu ama soñrakilerinde normal netine yaklaşırsıñ.

Hedefi ilk béş bin olan biri olarak (11'im)

Ort. 36,5 doğru 35,6 net yapmışım. Sınavı da ort. 37 dk.da bitirmişim. (Kendime 40 dk. Süre sınırı koyarak çözdüm. 6 sınavda emin olmadığım sorular olsa da 40 dk. dolduğu için o sorulara döñmeden sınavı bitirmiştim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil reaksiyon 11. denemeyi çözdüm bu gün 30 bandında gezen bir adam olarak 23 yaptım bende deneme acımıyor tak tuk tokatlıyor adamı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.