Bildirim
işletim sistemi çok yavaş yükleniyor yardım!!
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
CD yi zor okuması olabilir mi nedeni ? ve İşlemci ve ram nedir? -
aynı cd ile diğer pc de denedim herşey normaldi.bahsettiğim yavaşlık şimdiye kadar gördüğüm en eski sistemden bile çok yavaş işlemcinin hızıyla ilgili olduğunu sanmıyorum -
çözümü buldum belki başka arkadaşlara lazım olur:biosu resetledim pc düzeldi -
çözumu bulduktan sonra sorunun kaynagını soylemen guzel olmus bazı arkadaslar sorunu hallettım diyip gidiyorlar nasıl yaptıgını yazmıyorlar belkı baska arkadaslara lazım olucak -
Arkadaşım bir işletim sisteminin geç yüklenmesinin nedenleri;
1 Donanımlar düşük olması(işlemci, ram ekran kartı vb)
2 İşletim sisteminden kaynaklanan yavaşlama(bazı sistemlere program direver vb entegre edilir bunların yüklenmesi zaman alır bu da sistemin geç yüklenmesine neden olur.
3 CD okuyucusunun sorunlu olması -
quote:
Orjinalden alıntı: Kasap1988
Arkadaşım bir işletim sisteminin geç yüklenmesinin nedenleri;
1 Donanımlar düşük olması(işlemci, ram ekran kartı vb)
2 İşletim sisteminden kaynaklanan yavaşlama(bazı sistemlere program direver vb entegre edilir bunların yüklenmesi zaman alır bu da sistemin geç yüklenmesine neden olur.
3 CD okuyucusunun sorunlu olması
ya da bölümlemek istediğimiz alanın kapasitesi çoksa yavaş olabilir örnek vereyim arkadaşlar 2 hdd yide aynı sistemde kullandım hdd ler aynı marka birinin böllümlemek istdediğim alan 60 diğerinin 130 du biçimleme ve kopyalama süreleri arasında 10 15 dakika oynadı -
murat_erk92, evet arkadaşım haklısınız Hdd'nin özelikle C bölümü biçimlendirilip ve sistem kurulacaksa ve C'nin boyutu büyükse de yavaşlama olabilir. Bu şimdi hatırladım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X