Şimdi Ara

işletim sistemi kurmadan internete baglanabilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pc uzerine kurulup yani işletim sistemine ihtiyaç duymadan internete baglanmamı saglayan bir program varmıdır merak ettim

Ayrıca evde iki tane pc var bir tanesi dizüstü digeri normal masa üstü dizüstü olanında wiriless var ve kullanıyorum bende extra bir kablo çekmeden (yani modemden çekmeden) dizüstü makınayı masa ustu makınaya kablo ile eternetten baglasam masa ustu dizüstü makina uzerınden ınternete gırebılırmı...

• işletim sistemi adı üzerinde cihazın donanımının işlemesini sağlayan yazılım bu olmadan bahsettiklerini yapabilmen bildiğim kadarı ile olanaksız.
  • cd den açılan pardus denemiştim, pardusu sisteme kurmadan sadece cd den boot ederek internete çıkıyor ama bahsettiğiniz şekilde laptopu ethernetten masaüstüne bağlayıp oradan masaüstü bilgisayarınızın internetini nasıl paylaşırsınız o konuda maalesef fikrim yok...
  • bir ara elime bi makina gecmişti sanırım bankadan cıkmaydı makine uzınde hdd olarak 32mb buyuklugunde flashhdd vardı ve cıhazı calıstırdıgım zaman sadece internet tarayıcı penceresi acılıyor ve baska bir sistemde gorunurde yoktu yanı bıldıgımız pc masa ustu fılan gıbı seyler yoktu explorer ve ust tarafta gorunen ayar dugmeleri filan ve cıhazı dogru duzgun ınceleyemedım acaba bir işletim sistemi varmıydı yoksa işletim sistemi sadece internete acılmaya yetecek birseymiydi bilmiyorum bu soru oradan olustu ama yanlıs hatırlamıyorsam windows net server gibi bişeyler yazıyordu biyerlerınde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanus_elektronik -- 1 Mayıs 2009; 22:09:35 >
  • Tek disketlik işletim sistemleri var... Örnek olarak menuetos. Disketten boot ediyorsun ve internete filan girebiliyorsun...Bir de asus'un yeni anakartlarında BIOS' da minik bir internet tarayıcı vardı onu aktive edip bilgisayar açıldığında direkt internete girebiliyorsun işletim sistemi olmaksızın...
  • demek varmış teşekkürler ben de aydınlandım bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceycey11

demek varmış teşekkürler ben de aydınlandım bu konuda

bence imkansız die birşey yoktur.. suan bu programı bulup ındırmeye calısıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu en kolay Ubuntu ile yapabilirsiniz. Hem kullanisli hem de kolay...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.