Şimdi Ara

İşletim Sistemi Taşıma Programı (Acronis Alternatif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

240 GB PNY SSD aldım yakın zamanda, MiniTool Partition Wizard'ın farklı versiyonlarıyla denedim ancak ssd'den çalıştıramadım bilgisayarı. "A disk error occured, press ctrl+alt+del to restart" hatası aldım en son.

Acronis programını önerdi yabancı forumlarda insanlar, bir sürü sürümünü denedim hiçbirinin trial'ında clone disk özelliği yok. Crackleyeyim dedim en son çare, cracklemek için bile önce trial serial'ı almak gerekiyor ve trial serial'ı vermedi site bana. Forumlarına başvurdum cevap vermediler. Trial serial yolluyoruz diye mail atıyorlar mail'de serial filan yok.

Bir keresinde de silinmedi program, silmesi için your uninstaller indirdim. Antivirüs arada böyle programlara reklam programı diye öter ya hani, hiç incelemeden artık sabrım taştı diye antivirüsü kapatıp indirdim bir de mystartsearch, savepass gibi abuk subuk adware'lerle uğraştım. Masaüstü simgelerimi silip tüm düzenimi bozdular, geri yükleme noktalarımı sildiler filan.

Kısacası acronis denen illet yüzünden başıma gelmeyen kalmadı.

Başka güvenilir, kullanımı kolay bir program var mı acaba?

• Hd Clone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 4 Ağustos 2015; 15:53:42 >
  • Symantec Norton Ghost'ta vardı sanırım o özellik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.