Şimdi Ara

İşletim sistemine ne oldu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı gece kapattım sabah kalktığımda bios ekranında sonraki ekranda sol üst köşede küçük bir beyaz çizgi yanıp sönüyor ve ne kadar beklesemde ilerlemiyor. Başka harddisk ten sistemi açtım. Ve harddisk sapasağlam. Onarım da yaptım disk birleştirmede ama sonuç hala aynı ne olmuş olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka diskten sorunsuz açabiliyor olmanız ve bios ekranından sonra sorun oluşması bence diskteki verinin zarar görmüş olabileceğidir. büyük ihtimalle sistemin açılmasında etkili bir veri zarar görmüş ki açılmıyor. Format atmayı deneyin düzelmesi muhtemel.
  • basite indirgeyerek söylüyorum. siyah ekranda _ işaretinde kalıyorsa mbr'ın uçmuş gibi gözüküyor. mbri kurtarman yada datalarının yedeğini alıp sistemi kurman gerekebilir.
    2. seçenek bios'tan hdd ni görüyormu kontrol etmen. biosta görüyor ise first boot sequence ayarlarında birincil HDD seçili olup olmadığını kontrol etmende fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multichat -- 4 Haziran 2017; 20:41:53 >
  • Kabloları söküp dene, kaboları kontrol et, farklı SATA girişlerine takıp dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.