Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulcubee

Kénan object dock bulabilirsen onda gruplandırma ve tab yöntemide var belki işine yarar

Hocam Objectdockta, mesela firefoxda geziniyorken en üste geldiğimde şöyle oluyor.

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

Fare imlecine dikkat ederseniz en üstte. Bunun çözümü var mı ? çok sinir bozucu bir durum.

Edit: Fare imleci çıkmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 17 Ocak 2010; 23:27:34 >

• Owl City. ayarlarda bir çözümü vardı yanlış hatırlamıyorsam ama çok çok uzun zamandır kullanmadığım için bilemeyeceğim bir kurcala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Kénan object dock bulabilirsen onda gruplandırma ve tab yöntemide var belki işine yarar

Hocam Objectdockta, mesela firefoxda geziniyorken en üste geldiğimde şöyle oluyor.

Fare imlecine dikkat ederseniz en üstte. Bunun çözümü var mı ? çok sinir bozucu bir durum.

Edit: Fare imleci çıkmamış.

Ben rocketdock ta sağ tık, rocketdock ayarları, konum, Katman, sürekli üstte-sürekli altta-normal birini seçiyosun Sürekli altta seçicen sen...

• arkadaşlar haberleri nasıl türkçe yapıyoruz hava durumunu dediginiz gibi yaptım olmadı istanbul ve son olarak not nasıl yazıyoruz notes deki yere yazıyorum bişeler ama cıkmıyor ekranda notes boş gözüküyo ekranda
  • şu not yazmayı ve haberleri ögretecek biri yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Objectdock üzerine simge sürüklüyorum fakat kabul etmiyor, win 7 Ultimate kullanıyorum, sorunun çözümünü bilen var mı ?

Bunun çözümü yok sanırım ? Sildim Rocketdock kurdum fakat memnun değilim.Objectdock'un win 7 olanını full bulabilirsem tekrar kurmak istiyorum fakat bu durumu tekrar yaşarmıyım diye de endişeliyim.
  • quote:

quote:

Objectdock üzerine simge sürüklüyorum fakat kabul etmiyor, win 7 Ultimate kullanıyorum, sorunun çözümünü bilen var mı ?

Bunun çözümü yok sanırım ? Sildim Rocketdock kurdum fakat memnun değilim.Objectdock'un win 7 olanını full bulabilirsem tekrar kurmak istiyorum fakat bu durumu tekrar yaşarmıyım diye de endişeliyim.

Objectdock'un hangi sürümünü denedin? Ben Win 7 Ultimate üzerinde Objectdock 1.9 Plus kullanıyorum, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
  • @Sylargray hocam yardımın için bir kez daha teşekkür ederim.
  • Rica ederim, işini gördüğüne sevindim
  • beyler 2 sorum var.
    1.si windows pencere rengi transparan dan mavimsi bi renge donustu ve degistiremiyorum.siyah yapsam dahı olmuyor nasıl transparana veya siyaha cevirebilirim?
    2.si rainmeter da C D gibi hdd suruculerının yerini deiştiremiyorum suruklenmıyor.bir iki i-kişide aynı sorun yazmıs oncekı sayfalarda cozen varsa solesın pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

arkadaşlar haberleri nasıl türkçe yapıyoruz hava durumunu dediginiz gibi yaptım olmadı istanbul ve son olarak not nasıl yazıyoruz notes deki yere yazıyorum bişeler ama cıkmıyor ekranda notes boş gözüküyo ekranda

ARKADAŞLAR HABERLERİ TÜRKÇE YAPMAYI VE NOT YAZMAYI BİLEN YOK MU
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    ARKADAŞLAR HABERLERİ TÜRKÇE YAPMAYI VE NOT YAZMAYI BİLEN YOK MU

2. defa soruyorsun sanırım bilen yok, kastettiğin program nedir ki? rainmeter mı? haberleri türkçe yapmakla kastın nedir ekleyeceğin rss türkçe ise neden ingilizce çıksın? hava durumu notes ile ilgili sorularınıda anlamadım bi ss atabilirmisin şuanki durum nedir ve nasıl olmasını istiosun
  • beyler yukarıda yazdıgım problemle ilgili bilgisi olan varmı?
    halada ugrasıyorum elımde bır sonuc yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdushpasha -- 19 Ocak 2010; 15:17:36 >
  • Evet 2. defa belki 3. defa soruyoru ama forumda çok bencil insan oldugu için bir cevap bile vermediler.Bi sürü masaüstü paylaşılmış orda hepsinde milliyet hürriyet yok vs... haberler geçiyor bunu soruyordum ben de american haberleri geçiyordu yok obama filan bunu hava durumunu ve note yazmayı soruyordum.Malesef yardımcı olan çıkmadı 2 gün araştırmam sonucu kendi kendime çözdüm.Ama not yazmayı hala bulamadım.İlk hava durumunu açıklıyorum
    Hava durumu için istanbulu vermek zorundayım diğerlerinin kodlarını bilmiyorum anca istanbulu bulabildim.
    White temasındaki Weather accu one.ini dosyasını açıyoruz şu kodları eskileriyle değiştiriyoruz
    ;place code next to the "dest" below 
    ; ISTANBUL
    dest=MEA|TR|TU040|ISTANBUL
    vLABEL.DESTINATION="ISTANBUL"
    ;-----------------------------------------------------------------------
    ; define Fahrenheit and US system = 0 for Celsius and Metric system = 1
    SCALE=1

bu kodları nerden bulacam diyosanız scale diye arama yapın benzer şeyler görürseniz budur anlaşılan istanbul yerinde new york yazar

2. olarak haberler için googleden istediginiz sitenin rss kodlarını bulacaksınız.Ben milliyet rss yazdm çıkan kodlardan türkiye son dakikayı seçtim ve rss readerime ekledim.Bunun için white den bbc world rss readeri seçiyoruz edit skins den rss = ..... diye bi link var oraya milliyetten veya başka bi yerden aldıgımız linki ekliyoruz sonu xml ile bitecek eklediginiz linkin.Sonra tıkladıgınızda hangi sayfa açılsın istiyorsanız orayı da istediginiz bi linke değiştirebilirsiniz edit skins de aramayla ; click to text open web page in Viewer yazın çıkan adresi millyetin ana sayfasıyla veya herhangi bir sayfayla değiştirin.Son olarak da RSS Reader yazısı çirkin duruyorsa onu da değiştirebiliriz edit skins den.Ctrl f ile arama yapıp Rss Reader yazıyoruz istediginiz bi şekilde değiştirebiiliyoruz.Ben haberler olarak değiştirdim.

Not yazmayı hala bulamadım elbet forumda bulan vardır yani çok gördüm görmesem onun not yazma eklentisi oldugunu anlamazdım zaten
    İşte kodları değiştirdikten sonraki ekranın yeni hali not yazma yerini kırmızıyla gösterdim merak edip kurcalayanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 19 Ocak 2010; 15:33:01 >

• berdushpasha ilk soruna cevap masa üstünde sağ tıkla kişiselleştir menüsünü tıkla gelen pencerede aşağıda pencere rengini tıkla orada saydamlığı etkinleştir seçeneğini aktif et

ikinci sorun ise ayarları kontrol et hem programı hemde ingilizcesini hatrlamıyorum ama yerinde sabit dursun yada hareketli gibi bir seçenek olucak olmadı en kolayı kaldır tekrar kur...

K4TL14M birincisi 10 kere sorsanda bilmeyen bilmiyordur bencilliğinden değildir programı kullanan herkes bilecek diye kural yok ozaman sen neden bilmiyorsun,

hava durumu için şunu sölim ben başka bir program için izmiri arıodum enaz 2 sene önce günlerce yardım dilendim kimse yardım etmedi ardından o programın kodlarını açtım gösterdiği yerin kodunu google da aradım hava durumu sitesi çıktı izmiri seçip adres çubuğundaki izmir kodunu programa ekledim olay bukadar zaten bunu çözmüşsün sanırım yani anladığım kadarı ile

aynı durumu ve örneği rss reader içinde verebilirim zaten kendin çözmüşsün

programı daha önce kullandım ama hatrlamıorum bana göre gereksiz gelio artık madem not yazıcan win7nin not eklentisi var yada notepad var ikisinide kullanmıcam bunu kullanıcam diosan yine notlarına yada programın kendi sitesine yada google amcaya bak

• quote:

berdushpasha ilk soruna cevap masa üstünde sağ tıkla kişiselleştir menüsünü tıkla gelen pencerede aşağıda pencere rengini tıkla orada saydamlığı etkinleştir seçeneğini aktif et

ikinci sorun ise ayarları kontrol et hem programı hemde ingilizcesini hatrlamıyorum ama yerinde sabit dursun yada hareketli gibi bir seçenek olucak olmadı en kolayı kaldır tekrar kur...

K4TL14M birincisi 10 kere sorsanda bilmeyen bilmiyordur bencilliğinden değildir programı kullanan herkes bilecek diye kural yok ozaman sen neden bilmiyorsun,

hava durumu için şunu sölim ben başka bir program için izmiri arıodum enaz 2 sene önce günlerce yardım dilendim kimse yardım etmedi ardından o programın kodlarını açtım gösterdiği yerin kodunu google da aradım hava durumu sitesi çıktı izmiri seçip adres çubuğundaki izmir kodunu programa ekledim olay bukadar zaten bunu çözmüşsün sanırım yani anladığım kadarı ile

aynı durumu ve örneği rss reader içinde verebilirim zaten kendin çözmüşsün

programı daha önce kullandım ama hatrlamıorum bana göre gereksiz gelio artık madem not yazıcan win7nin not eklentisi var yada notepad var ikisinide kullanmıcam bunu kullanıcam diosan yine notlarına yada programın kendi sitesine yada google amcaya bak

Bilmeyen bilmiyordur diyorsun da ben bu sitede gördüm habelerin türkçe hava durumunun türkçe ve notun yazılabildiğini başka yerde görüp gelip burda nasıl yapııyor diye sormdım.Yani bura masaüstü resmini paylaşanların çoğu biliyor ki kendine uygulamış.Daha rainmeter nedir dün öğrendim nasıl çözebilirim hemen googlede not ve haber diye bişe geçmiyor sadece hava durumu vardı.Forumda hava durumu için konu açılmış fakat uyguladım o uymadı sonra başka bir siteden hallettim onu.Windows gadgetlerdeki notu sevmiyorum çünkü arka planı çok yer kaplıyor benim istedigim saydam olacak 1 kelime veya cümle yazmak

• ayarları biliyorumda birturlu değişmiyor problem o.siyah yapmak ıstıyorum olmuyor barlar.
    rainmeter ı en az 5 kere sılıp kurdum klasorler dahıl
  • berdushpasha o seçeneği aktif edip bir ss koyabailirmisin küçük olarak tabiki

K4TL14M kişiye pmden ulaşmayı deneyipte cvp vermediyse ozaman haklısındır dicek sözüm yok ama burda defalarca mesaj atmana neden olacak birşey değil bu suçda değil ama demek istediğim sorunlarına böle cvp bulamazsın, googleda rss diye aradım veya rainmeter rss diye aradım biçok yazı buldum demekki aramayı bilmek gerek, hava durumu üzerinde durulmaya gerek yok artık, o notu kullananlara bir pm at olmadı rainmeter note falan diye ara bakalım noclak hiç çözüm olmazsa sanal pcde kurup denerim...
  • not olayını 1 kişiye sordum pm den eskiden yapmış ama şimdi hatırlamıyor galiba diğerlerinin de hem bura paylaşılsa herkes görmüş olur.
  • quote:

o seçeneği aktif edip bir ss koyabailirmisin küçük olarak tabiki

tmm aksam koyarım.yanı win 98 de bıle cok basıt degısen bar nasıl degısmedı anlamadım.sımdılık saol.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.