Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: al-ozaria

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

Açıkçası ben işlevsellik ve sadelik taraftarıyım.

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

arkadaşım o start cubuğunun yanındaki küçük ikonları nasıl dizdin oraya sık sık ??

Başlat çubuğuna sağ tıklayın Araç çubukları yeni araç çubuğu diyin daha sonra

C:\Users\Sizin kullanıcı isminiz\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Bu yoldaki klasörü gösterin. Quick Launch isimli yere gelin ve sağ tıklayın. Show text , Show title'nin yanındaki çentikleri kaldırın. Özelliklerde küçük simgeleri kullanı seçin. Şimdi hızlı başlat yerini en sola çekin ve başlat çubuğunu kilitleyin.

Sonuç bu şekilde oluyor.

yaptım hızlı başlat simgeleri güzelce duruyo başta ama diger simgeler gene ayrı duruyo sıkıştırınca da gruplama gruplama yapıyor üst alt ok çıkyıor

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    yaptım hızlı başlat simgeleri güzelce duruyo başta ama diger simgeler gene ayrı duruyo sıkıştırınca da gruplama gruplama yapıyor üst alt ok çıkyıor

ee sende ya hızlı başlat tan yada o simgelerden feragat edeceksin neden standolonestack2 yada 7dock kullanmıyorsun örnek resimler bu ve önceki sayfadaki masa üstü resimlerimde görebilirsin...

neden kimsenin alttaki resimdeki tablar dikkatini çekmedi acaba

• ama üstteki resimde arkadaş hepsini yan yana dizmiş benim demek istedigim hızlı başlat ve o simgeler birleşmiyor üsttekinde birleşik.Hızlı başlatın simgeleri arası çok dar benm ekledigiim simgelerin arası daha geniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

ee sende ya hızlı başlat tan yada o simgelerden feragat edeceksin neden standolonestack2 yada 7dock kullanmıyorsun örnek resimler bu ve önceki sayfadaki masa üstü resimlerimde görebilirsin...

neden kimsenin alttaki resimdeki tablar dikkatini çekmedi acaba

O tabları nasıl yaptınız acaba ???

•  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

benımkıde bu sonunda.ama ram i 1g gosterıyo onu anlamadım.4 olması lazım
  • K4TL14M ben olayı çözdüm senin bilgisayarda yada windows 7de problem var bende de o resimdeki gibi aynı şekilde oluyor bence bütün sorularına çek bir format baştan kur, bu arada not problemini inamototo da yaşamış çözümlenmemiş boşver not problemini

ahmetsirel taaa üstlere doğru yazıyorhttp://qttabbar.wikidot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 20 Ocak 2010; 12:10:40 >
  • Programı kurdum ama bi değişiklik olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Wallpaper ı paylaşırmısınız ?
  • beyler ram 4gb fakat rainmeter da 1gb gosterıyo sebebı nedir.win7 7600rtm sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

Kénan object dock bulabilirsen onda gruplandırma ve tab yöntemide var belki işine yarar

Hocam Objectdockta, mesela firefoxda geziniyorken en üste geldiğimde şöyle oluyor.

Fare imlecine dikkat ederseniz en üstte. Bunun çözümü var mı ? çok sinir bozucu bir durum.

Edit: Fare imleci çıkmamış.

Hangi Firefox teması bu çok güzelmiş banada yollarmısın PM ile

• berdushpasha o muhtemelen rainmeter ın o gadgetı ile ilgilidir windowsla alakası yoktur başka bir gadget yüklesene ramle ilgili

ahmetsirel herhangi bir pencere açıkken alt tuşuna bas üstte normal windows menüleri çıkınca da sağına doğru boş bir yerde faren ile sağ tıkla menüde göreceksin yüklediğin programı oradan seçili hale getir...
  • herzman altta olsun dock onu tick le.ffox temasıda nasa black gibi bişidi.
  • Buyurun,

Kullandığım firefox teması:
    Strata 4.0

Alttaki simgeler rocketdock ile hazırlanmış. iconlar ise reflection iconlar.http://www.deviantart.com/ sitesinden arama bölümüne "reflection icons" yazıp istediğinizi indirebilirsiniz. aynı zamanda resimde gözükmese de rocketdock için stackdock eklentisi de kullanıyorum. oldukça kullanışlı bir eklenti.

Rainmeter kullanıyorum. Google da rainmeter yazıp direk indirebilirsiniz. Bilgisayarda kasılma vs oluyormu diye merak etmeyin bir sorun yada kasma yaratmıyor. Rain meter içinde kullandığım skinler ise:

hava durumu:
    http://customize.org/rainmeter/skins/64365 (kendi ilinize ait ayarlar için sorunuz olursa beklerim.)

Bugün hangi gün pengueni :
    http://murasaki55.deviantart.com/art/Elizabeth-Rainmeter-149791997

Saat:
    http://aidaaah.deviantart.com/art/Circle-for-Rainmeter-119443199

CPU ram hardisk için:
    http://dionysus510.deviantart.com/art/Black-and-Red-121249765

sol üstteki gadget ise hangi ağda bağlandığınızı ve pil durumunuzu ayrıca wireless sinalini geçişler şeklinde sunuyor link:
    http://gersma.deviantart.com/art/Chameleon-Glass-EN-149960723

Wallpaper : http://www.adni18.com/gallery/download.php?action=zip&image_id=416&sessionid=8fc25a5937128e3b7a3cd9c21b490486

Ayrıca winamp için windows 7 eklentisi ve Clearone skini kullanıyorum.

Seslisozluk ün sitesinden de seslisözlük gadgedini indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 20 Ocak 2010; 23:44:40 >

• Arkadaşım wallpaper linki bozuk yenilermisin lütfen
  • wallpaper biraz el yapımı :) bu aralar sade takılıyorum hoş oldu ama

wallpaper :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 20 Ocak 2010; 21:37:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşım wallpaper linki bozuk yenilermisin lütfen

linkler yenilendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşım wallpaper linki bozuk yenilermisin lütfen

linkler yenilendi.

Şimdi de "Hotlinking is not allowed" diyor
  • arkadaslar ben hdd lerin doluluk oranını gosteren ram in cpu nun ne kadar kullanıldıgını gosteren masaustunde simgesi olan bi program arıyorum.cogu arkadasımda var.ama nerden indirdiklerini soglemisler.yardımcı olursanız cok sevinirim.simdiden tskler.
  • re-storm gerçekten çok güzel ve uyumlu bir masa üstü olmuş eline sağlık eğer boş vaktin varsa kodlarla uğraşıp ingilizce kelimeleri türkçeleştirirsen daha hoş gözükür, gerçi rainmeter da nasıl olur bilmiyorum sidebar gadgetları için yapabiliyordum...

K4TL14M ve rainmeter daki notu yapamayan diğer arkadaşlar için

Gördüğün gibi not kısmı açık kare içinde tik işareti olan yeri sadece bir kere farenin sol tuşu ile tıklıyorum ve karşıma notepad geliyor...

Notepad de ilgili yerleri düzenliyorum yani notumu yazıyorum...

Ve ister CTRL+S ile ister menüleri kullanarak kaydediyorum...

Tadaaaa işte karşımızda yeni notumuz...

eğer anlaşılmayan bir yer varsa birde videolu anlatım yapabilirim...

• Ben de yaptım onları o kadar cahil değilim komutların arasına yazamayacak kadar ama olmuyor bizde o kadar basit değil anlaşılan.Başka bir not eklentisi indirdim onu kullanıyorum anlatımın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.