Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    Ben de yaptım onları o kadar cahil değilim komutların arasına yazamayacak kadar ama olmuyor bizde o kadar basit değil anlaşılan.Başka bir not eklentisi indirdim onu kullanıyorum anlatımın için teşekkürler.

cahilsin diyen oldu mu çünkü ben demedim diyeni de görmedim o zaman daha önce söylediğim teklifimi yineliyorum format at çünkü inan çok çok basit bir olay ama sende olmuyorsa programın suçu yok ya işletim sisteminde yada bilgisayarda bir problem var gördüğün gibi buda basit bir olay değilse sen bırak tema olayını (kendi fikrim bu darılmaca gücenmece yok) rainmeterı 64bit win7 için 64bit olarak indirdim yönetici olarak kurdum ve normal şekilde açtım direk notu düzenledim ve oldu belkide burada hata yaptın yada yönetici olarak açmadın yada başka bir yerde başka bir adımda hatan var bu yüzden çalışmıyor...

neyse bu akşamlık yeter bir not konusunu anlatmak bu kadar yorucu imiş demek, yardımın dokunmadı demezsin artık, çünkü tahmin ettiğim oldu ve yapamadın, benlik yada programlık bir şey yok ortada...

• yapamazsanız videolu anlatım yapabilirim demek ne demek peki?.2 komut arasına birşey yazamıycak adam var mı forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    yapamazsanız videolu anlatım yapabilirim demek ne demek peki?.2 komut arasına birşey yazamıycak adam var mı forumda?

yapamayan olur da programa çamur atmaya kalkan olursa diye programı indirilişini kuruluşunu ve orayı nasıl düzenleneceğine dair bir video hazırlarım demek sen ne anladın ki başka? hem sen neden üstüne alınıyorsun belki de başkasına söyledim... Değil 2 komut arasına bir şey yazamayacak 10 defa söylesem de bir şeyleri doğru yapamayacak adam çok var forumda daha karşılaşmadıysan şanslısın...

son mesajdı konuyu ziyaret eden herkese iyi geceler ama bu akşamlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 21 Ocak 2010; 1:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşım wallpaper linki bozuk yenilermisin lütfen

linkler yenilendi.

Şimdi de "Hotlinking is not allowed" diyor

http://r a p i dshare. com/files/338517149/adni18_The_Tree_of_Life.bmp.html

yeniledim :) linkin önündeki boşlukları silerseniz tarayıcıya yapıştırıp download edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

re-storm gerçekten çok güzel ve uyumlu bir masa üstü olmuş eline sağlık eğer boş vaktin varsa kodlarla uğraşıp ingilizce kelimeleri türkçeleştirirsen daha hoş gözükür, gerçi rainmeter da nasıl olur bilmiyorum sidebar gadgetları için yapabiliyordum...

Teşekkür ederim.

Rainmeter da türkçeleştirme kısıtlı oluyor skine göre değişiyor elbet vardır bir yolu ancak ben bilmiyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Objectdock üzerine simge sürüklüyorum fakat kabul etmiyor, win 7 Ultimate kullanıyorum, sorunun çözümünü bilen var mı ?

Bunun çözümü yok sanırım ? Sildim Rocketdock kurdum fakat memnun değilim.Objectdock'un win 7 olanını full bulabilirsem tekrar kurmak istiyorum fakat bu durumu tekrar yaşarmıyım diye de endişeliyim.

Objectdock'un hangi sürümünü denedin? Ben Win 7 Ultimate üzerinde Objectdock 1.9 Plus kullanıyorum, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Objectdock üstünde herhangi bir simgenin üstüne sağ tıkladığınızda This Dock sekmesinde açılan menüde Lock Dragging seçenegini kontrol edermisiniz,işaretli ise Objectdock üstüne bir şey ekleyemez ve çıkaramazsınız.

•  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

arkadaslar yukardaki masaustunde sag tarafta sistem bilgileri veren kutucuk icin hangi program kullanmalıyım.lutfen yardım edin.
  • o dediğin sidebar gadget , yani kenar çubuğu aracı, microsoftun kendi sitesinden bulabilirsin...
  • arkadaslar 17 sayfayı tek tek baktım.
    20 kişinin ustunde kişi yardım istemiş nasıl yapılır diye.yardım eden cevap yazan olmamış.herkes sadece resim eklemiş.hangi programları kullandıgını yazmamiş.yapmayın arkadaslar yardımcı olun.bende 15 kisi civarında kişiye mesaj attım.sadece alttaki resimdeki gibi sag tarafta sistem bilgilerini gdd doluluk oranını gosteren kutucuk icin.ama dunden beri 1 kişiden bile cevap gelmedi.cok seymi istiyorum acaba.yardımlaşma bukadarmı

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

• ama ben cevap verdim pm atmışsınız msndende eklemişsiniz ama cevabım aynı...

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee
    o dediğiniz sidebar gadget , yani kenar çubuğu aracı, microsoftun kendi sitesinden bulabilirsin...

ek olarak şunu söyleyeyim masa üstünde sağ tıkla araçlar menüsünü tıkla çıka pencerenin sağ altında daha çok çevirim içi araç al yazısını tıkla gelen sayfada msnle ilgili 2 video aracının resmi var onun hemen altındaki Daha fazla masaüstü aracı edinin yazısını tıkla yine gelen sayfada Tüm kategoriler (9 sonuç) yazısının hemen altındaki Filtreleme ölçütü: Türkçe yazısının sağında ki aşağı doğru oku tıkla ve ingilizceyi seç yüzlerce araç açılacak bunlardan biride o hangisi olduğunu bilmiyorum ama çok kullanılan bir araç o ilk sayfalarda yer alabilir zaten ona gerek duymayacaksın daha güzellerini göreceksin dediklerimi yapınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 21 Ocak 2010; 13:52:08 >

• cok tesekkur ederim.istedigim buydu.hersey var burda.tekrar tekrar saol.yardımın icin.vaktini aldım ayrıntılı bilgi icin.
  • @hsngencer fotoda saatin altında gözüken aracın adı nedir ?
  • quote:

@hsngencer fotoda saatin altında gözüken aracın adı nedir ?

ewt bende mrk ettim
  • Evet bulursanız söyleyin banada lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Evet bulursanız söyleyin banada lazım

o bir gadget. burdan indirebilrsiniz.Aynısı var mı bilmem ama daha kibarları var harddisk volume cpu gibisinden ayrık ayrık çok kibarlar var.
    Bunlar benim kullandıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 21 Ocak 2010; 19:52:47 >

• Adam açıklamış zaten yukarda hiç mi okumuyorsunuz yahu?
  • http://sfkilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=63

araç bana göre %90 bu ancak o resimdekide buna tema yüklenmiş hali olabilir, çünkü bu aracı yapan adam hem arka resim olarak hemde göstergelerin ayarlanması olarak özgür bırakmış örnek aşağıdaki linkte var bu araca çok tema buldum ama resimdekini bulamadım ya eski güncellendi görünüş değişti yada pek bilinmeyen bir görünüş olabilir

örnek tema

http://dafmat71.deviantart.com/art/Multimeter-v2-10-by-SFKilla-120353877

http://hugo07.deviantart.com/art/Multi-Meter-v2-91427652

ancak yukarıda anlatım yaptığım yerde yani aşağıdaki linkte de güzel araçlar var

http://gallery.live.com/results.aspx?bt=1&pl=1&ds=2&la=en&tier=0&st=5&p=1&c=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 21 Ocak 2010; 20:41:52 >

• Bu da benimki :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 22 Ocak 2010; 1:05:07 >
  • upload download hızı gösteren rainmeterde hep k olarak yazıyor.Nedir bu k?...112kb ile indiriyorum mesela 555k yazıyo
  • Enochian. masa üstü resmini [simage][/simage] yerine [simage][/simage] düğmelerine basarak yayınlarmısın

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.