Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler
  • Direk resim atmayı beceremedim bi türlü böyle atabildim ancak

http://img706.imageshack.us/img706/4874/hakan1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 24 Ocak 2010; 23:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORKMAZ60

Direk resim atmayı beceremedim bi türlü böyle atabildim ancak

Mesaj yazma bölümüne girdikten sonra, Resminizin büyük gözükmesini istiyorsanız '' image '' Küçük gözükmesini istiyorsanız da '' S image '' butonlarından birine tıklayıp çıkan yazının arasına resminizin linkini yapıştırmanız yeterli olacaktır.
    Forumda Görüntü kirliliği olmaması için S image butonunu kullanıyoruz..

------------------------------------

Furkan* / SpawnslayeR

Rica Ederim
  • Bu da benden karışık değil kullanışlı bir o kadar da hoş geliyor bana

http://img694.imageshack.us/img694/8676/57222327.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichbinozan -- 25 Ocak 2010; 0:10:36 >
  • Bana kızabilrisiniz arkadaslar ancak gene de sorucam, Şu hava durumu Gadget ı indirdim Location kısmını Turkey yaptım ama hiç bir şehri bulamıyo İzmir nasıl yaparız bir yardım pls...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

Yeni masaüstüm :)
     İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

Wallpaper ı paylaşabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 25 Ocak 2010; 7:01:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Bana kızabilrisiniz arkadaslar ancak gene de sorucam, Şu hava durumu Gadget ı indirdim Location kısmını Turkey yaptım ama hiç bir şehri bulamıyo İzmir nasıl yaparız bir yardım pls...

Kimse cevaplamamıs ama hallettim, MSN olan havadurumunu indirdim İzmiri buldu
  • Yeni bir düzen :)

• ARKADAŞLAR RESİMLERİNİZİ EKLERKEN [simage][/simage] DÜĞMESİNE DEĞİL HEMEN YANINDA OLAN [simage][/simage] DÜĞMESİNE TIKLAYIN LÜTFEN. RESMİN ALTINA DA KULLANDIĞINIZ PROGRAMLARI VE WALLPAPER LİNKİNİ VERİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLUR. BÖYLELİKLE KARGAŞA ORTADAN KALKAR.

bence docka gerek yok windows 7nin görev çubuğu çok güzel ve standolonestack2 veya 7stack ile çok daha güzel oluyor ama sen tasarımda hoş tabi renkli simgeler yerine arka resme uygun simgeler kullanırsan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 27 Ocak 2010; 20:11:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

bence docka gerek yok windows 7nin görev çubuğu çok güzel ve standolonestack2 veya 7stack ile çok daha güzel oluyor ama sen tasarımda hoş tabi renkli simgeler yerine arka resme uygun simgeler kullanırsan daha iyi

Yorum için teşekkür ederim haklsınız sanırım. Bu arada 7Stack, rocketdock kadar hızlı değil kasmalar yaratabiliyor. Belki de benim bilgisayarım için böyledir bilemiyorum. Ben memnun kalmadım. Dediğiniz gibi simgeleri daha uygun bulmak lazım eminim ozaman daha sade duracaktır.

Ayrıca standolonestack2 yi şimdi denedim gerçekten çok başarılıymış direk onunla devam edicem sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 25 Ocak 2010; 13:30:27 >
  • @re-storm

Kullandığın weather programı nedir paylaşırsan sevinirim...
  • quote:

SpawnslayeR Tarih 25 Ocak 2010; 15:43:06

Rainmeter kullanmanız gerekiyor. Skin linki altadır. (deviant tan sonraki boşluk ve çizgiyi kaldırınız)

http://mohitg.deviant - art.com/art/Weather7-3-0-149453300
  • Arkadaşlar ben weather ekliyorum ama yabancı bi site rastgele hava durumu geliyor londra falan heralde onu istanbula ayarlayabilirim ?
  • baxı aynı anda mesaj atabilirdin 3 dakka ara ile mesaj atmak neden ? ayrıca alıntılardaki [simage][/simage] ve [simage][/simage] yazılarını silebilir misin ?

konuyu takip etsen onların ne olduğunu anlardın rainmeter onlar harddisk ise araçlardan buluyorsun kenar çubuğu araçları yine bir önceki sayfada anlatım olması lazım

birçok dock var sen object dockta ne yapamadın ? onlar başka dock olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 25 Ocak 2010; 17:35:53 >
  • baxi rocketdock kullanıyorum ben. Rocketdock un türkçesi de mevcut üstelik. Rocketdock un istediğin gibi bir anlatımı varmı bilmiyorum kurcalaya kurcalaya öğreneceksin. Ayrıca hava durumu saat vs gibi eklentiler rainmeter ancak rainmeter ı kurmadan önce söyliyeyim az da olsa ingilizce bilgisi gerekiyor.
  • re-storm cvp ıcın teşekkurler aslında object dock u yaklasık 1,5 senedır kullanıorum ama wın 7 ısletım sıstemıne gecınce ekranımı tekrar dzenlemek ıstedım ve çeşitli ekranlar gorunce bılfı almak ıstedım kı ozellıkle senın masa ustun baya guzel olmus ıngılızce konusunda cap pat kaldı anadolu lısesı okudujk ama 8 - 9 sene boyunc ustune bısey koymıyınca baya gıttı ama dedıgın programı kullanacak kadar yeter muhtemelen yetmezse senın ve dıger arkadasların fıkır ve bılgılerınde başvurum

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 27 Ocak 2010; 1:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

quote:

SpawnslayeR Tarih 25 Ocak 2010; 15:43:06

Rainmeter kullanmanız gerekiyor. Skin linki altadır. (deviant tan sonraki boşluk ve çizgiyi kaldırınız)

]http://mohitg.deviant - art.com/art/Weather7-3-0-149453300

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

Yeni bir düzen :)

wall paper ini paylasman mumkunmu?
  • re-storm Arkadaşımızın Wallpaper'ının siyahı..

• arkadaslar Xion müzik dinleme aygıtını indiridm laptopa ama her açılışta tekrar yüklememi sitiyo halbuki güzelcene kurmustum hatta skin ini bile indirdim nasıl hallederim bu olayı?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.