Şimdi Ara

İşletme/İktisat-Marmara/İstanbul ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O konu benimde canımı sıkıyor fakat çeko-işletme kıyaslamasında işletmenin bana büyük avantaj sağlayacağına inanıyorum. Bende şuanda Kartal'da oturuyorum, evet Göztepe'ye kıyasla epey yol gidiyorsunuz ama şimdi metro-metrobüsle halledilmeyecek şeyler değil ya
  • Bende çok araştırmıştım, Marmara ve İstanbul üniversitesinde zorunlu ya da isteğe bağlı hazırlık verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktmtkn -- 14 Temmuz 2015; 14:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktmtkn

O konu benimde canımı sıkıyor fakat çeko-işletme kıyaslamasında işletmenin bana büyük avantaj sağlayacağına inanıyorum. Bende şuanda Kartal'da oturuyorum, evet Göztepe'ye kıyasla epey yol gidiyorsunuz ama şimdi metro-metrobüsle halledilmeyecek şeyler değil ya

bende kartalda oturuyorum . 120 bin sıralamam var . marmara işletme yazdım inş gelir
  • İkinci öğretimden bahsediyorsan yüksek ihtimalle gelir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktmtkn

İkinci öğretimden bahsediyorsan yüksek ihtimalle gelir dostum

1. öretim gelseydi iyiydi , şimdi ders başlangıç saatleri lazim ya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF1C9BE42 -- 14 Temmuz 2015; 15:34:11 >
  • Şu yukarıda yazan bütün saçmalıkları unut. Yok işletme ile iktisat mezunu aynı işi yaparmış, yok şu üniversite ise şu bölüm diyenleri bi dinleme önce.

Özel düşünüyorsan kamu, maliye gibi bölümleri bi salla. Kamu düşünüyorsan tam tersi.

Sosyal yönün kuvvetliyse, ikna kabiliyetin, yöneticilik becerin, ikili ilişkilerin iyiyse işletme
    Yok ben anlamam öyle insandan, sevmem de zaten; ama matematiğim iyi, yorumlama yeteneğim iyi diyorsan iktisat.

İstanbul - Ankara dışında hiçbirini okumana gerek yok, KPSS kasmak istemiyorsan.

Ben İstanbul Üniversitesini tavsiye ederim, Marmara'nın sosyal ortamı iyi değil.
  • burock1997 B kullanıcısına yanıt
    işletmede karar kıldım büyük ihtimalle marmarayı yazıcam ama istanbul hala çeldiriyor zaten yarın sabahtan vericem artık listeyi .cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.