Şimdi Ara

İşletme/İktisat-Marmara/İstanbul ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buraktmtkn

Arkadaşlar tm1 sıralamam 126 k. marmara iktisat i.ö 129k. fakat bu sene kontenjan 20 azalmış, gelir mi?

kontenjan azalması sıkıntı olmuş ama iibf bölümü sonuçta geledebilir

buarada kontenjanların nasıl değişkenlik gösterdigini nereden baktınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

quote:

Arkadaşlar tm1 sıralamam 126 k. marmara iktisat i.ö 129k. fakat bu sene kontenjan 20 azalmış, gelir mi?

kontenjan azalması sıkıntı olmuş ama iibf bölümü sonuçta geledebilir

buarada kontenjanların nasıl değişkenlik gösterdigini nereden baktınız ?

Şu siteden hocam:http://universitetercihleri.com/ddtercih

• Merhabalar. Benimde tm1 89754 istediğim okul 89900 ile kapamış. Maliye istiyorum bnde. Hukuktaki kontenjan azalışından dolayı giremezsem diye korkuyorum. Yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki dokuz eylülde ingilizce işletme mi marmara da türkçe işletme mi daha mantıklı?

• Dokuz Eylül tabikide. Hocaları çok iyi diyolar

• Mc_sazan M kullanıcısına yanıt
    işletmenin İstanbulda okunması bir de Marmara olunca sanki daha avantajlı gibi geldi ama dokuz eylülün ingilizce olması büyük bir artı
  • Bence Artı. Hani ingilizceyle aranız yoksa yine siz bilirsiniz. Sonuçta ingilizce olarak o dersleri geçmek var bi de Türkçe Geçmek var. İngilizceyle aranız yoksa zor olabilir. Karar sizin. Bi de istanbul mu İzmir mi onun kararınıda vermeniz gerekir

• ben tm1de 116 bindeyim marmara iktisat iö gelir mi acaba?
    bir de tercih listesini 211 bindeki bir bölümle kapattım. açıkta kalmam herhalde? :D
    siz kaç binle kapattınız?
    ingilizceyi çok severim hedefim zaten 2 dil ile mezun olmak kafama koydum. Marmara işletme okuyup üstüne iki dil düşünmüştüm ama dokuz eylül direk ingilizce. Gerçekten çok zor kararlar ..
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size garanti gözüyle bakıyorum ya
    Ben de 199 bin ile kapattım, valla bu sıralamayla açıkta kalırsak en kötü sosyal medyada fenomen olur viral reklamlarla yürürüz diye düşünüyorum
  • quote:

Aynı ben banko gelir

• Merhabalar. Benimde tm1 89754 istediğim okul 89900 ile kapamış. Maliye istiyorum bnde. Hukuktaki kontenjan azalışından dolayı giremezsem diye korkuyorum. Yardımcı olur musunuz

Hocam inşallah olur, arada 3k. olmasına rağmen ben kendi tercihime kesin gözüyle bakamıyorum. Bence en kötü olasılığa hazırlayın kendiniz, olursa sizede sürpriz olur.
  • Teşekkürler

• quote:

Ben de 199 bin ile kapattım, valla bu sıralamayla açıkta kalırsak en kötü sosyal medyada fenomen olur viral reklamlarla yürürüz diye düşünüyorum

ins ikimizde girebiliriz dostum. benim.aklim.seyde istanbul iktisat io 250 kisilik yer kapanmis bu sene. o dusunduruyor beni.

bir de siz marmara iktisattan sonra ne yazdiniz? ben marmara ceko io ile sakarya maliye arasinda kaldim ama marmara ceko yazdim.
    bir de bu tercihleri yaptiktan sonra para yatirmamiz falan lazim mi?
    istanbulda mi oturuyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

ins ikimizde girebiliriz dostum. benim.aklim.seyde istanbul iktisat io 250 kisilik yer kapanmis bu sene. o dusunduruyor beni.

bir de siz marmara iktisattan sonra ne yazdiniz? ben marmara ceko io ile sakarya maliye arasinda kaldim ama marmara ceko yazdim.

Insallah hocam. Evet benim asıl istediğim yer istabul iö idi, kötü oldu.

Marmara iktisat iö
    Marmara işletme iö
    Marmara çeko iö

Evet, istanbulda. Hatta 1-2 sene içinde üniversiteye yarım saatlik bi yere taşınmayı düşünüyoruz o bakımdan marmarayı çok istiyorum.
    Tercihlerden sonra 3-7 Ağustos tarihleri arasında kayıt işlemleri var, sadece orada kayıt parası yatıracağız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Insallah hocam. Evet benim asıl istediğim yer istabul iö idi, kötü oldu.

Marmara iktisat iö
    Marmara işletme iö
    Marmara çeko iö

Evet, istanbulda. Hatta 1-2 sene içinde üniversiteye yarım saatlik bi yere taşınmayı düşünüyoruz o bakımdan marmarayı çok istiyorum.
    Tercihlerden sonra 3-7 Ağustos tarihleri arasında kayıt işlemleri var, sadece orada kayıt parası yatıracağız.

ben de isletme okumak isterim ama lise binasi gibi bir yer diyorlar hadi o neyse de bahcelievler bana uzak baya.
    pendikte oturuyorum da :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• peki marmara türkçe işletmede isteğe bağlı hazırlık var mıdır acaba baktım bulamadım bilen verse bilgilendirebilir mi?
  • bilen yok muuu acaba?
  • Hic dusunmeden marmara derim yerinde olsam ingilizce egitimi odtu bilkent koc vs okullar haricinde dogru durust veren okul yok cok istiyosan yurt disina gidersin bence marmara sec olanaklari cok fazla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.