Şimdi Ara

[İŞLETME - İKTİSAT] & YILDIZ TEKNİK/İSTANBUL/MARMARA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
13.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tercihler için fikir danışmak maksadıyla bir arkadaşımdan da fikrini söylemesini istedim. Şansıma da kuzeni ytü davutpaşa kampüsünde şuanda hatırlamıyorum bir sayısal bölüm okuyormuş. Hemen sordum kampüs nasıl hocaları, yemekhanesi, bahçesi, binası vs... Kendisi kampüsten çok memnunmuş yeşil bir bahçesi varmış yemekhanesinden güzel yemekler çıkıyormuş fiyatlar da uygunmuş.

Benim gibi karşıdan yada farklı yerlerden gelenler için okulun servisleri de varmış. Mesela ben kazanırsam cevizlibağ metrobüs durağında inip oradan kalkan servislere bineceğim ücreti 70 kr civarıymış.

Tercih döneminde belki arkadaşlara yararı olur diye buraya da yazmak istedim yani ytü davutpaşa kampüsü güzelmiş ulaşımda servislerle nispeten de kolaylık sağlamışlar...
  • Merhaba arkadaşlar benimde tm1 63 , tm2 57 , tm1 50 bin bende istanbul , marmara , ve yıldız teknik yazıcam sanırım yıldızı en üste yazıcam evime çok yakın yürüme mesafesi sonra istanbul ve marmara aslında marmara bence istanbuldan iyi ama taşınabilirmiş karşıya ondan alta yazıcam yıldız teknik 70 binle almış işletme sizce büyük olasılıkla tutarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldalchemist -- 8 Temmuz 2015; 15:09:24 >
  • @goldalchemist tutar ya hatta sınıf arkadaşı bile olabiliriz seninle ben de tutturabilirsem.

Son dakika sürprizi olmazsa eğer sıralamayı kafamda şekillendirdim gibi. Yarın da dersanedeki hoca ile görüşüp onun da görüşlerini alacağım.

En başa ytü s.bilimi ve u.ilişkiler yazacağım gelmez ama gene de şansımı denemek istiyorum.
    Aynı şekilde altlarına yine gelmez ama aynı bölümün istanbul ve marmarasını da yazacağım.

Onların altına ytü işletme yazmayı düşünüyorum yani ilk yerleşme ihtimalim yüksek seçeneğim bu.

Altlara doğru da iü işletme yazarım diye düşünüyorum 84k ile almış ben 67k yım illaki gelir diye düşünüyorum.

Bu sıralama sizce mantıklı mı arkadaşlar ?

Bir de benimle aynı vaziyette olan forumdaki kardeşlerim sizler ne yazıyorsunuz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetçi23 -- 9 Temmuz 2015; 0:30:01 >
  • ben de siyaset bilumi ve u.iliskileri yazdim. hem ytü hem de istanbul. sıralamam 56. ne diyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA ARKADAŞLAR 350binlerdeki İKTİSATLAR İŞLETMELER NE OLUR??
  • İstanbul üniv siyasal fakültede işletme yazacaklar var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de İÜ ve YTÜ (işletme) arasında kaldım ama araştırınca YTÜ daha iyi gibi geldi eğitimcileri bakımından. İÜ de eskisi kadar iyi eğitimci olmadığı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramone -- 10 Temmuz 2015; 1:33:06 >
  • Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    Ben altlara yazıcam
  • Aramone A kullanıcısına yanıt
    İÜ siyasal fakültedeki işletme ile ytü işletme arasında bugun dersanede birçok hocaya kıyaslamasını söyledim hepsi de iü daha iyidir dediler zaten siyasal fakültedeki işletme de 73 bin ile almış benim kafama iü daha çok yattı şuanda, bazı iü hakkında bilgi sahibi kişilerle de görüştüm iü iibf olarak ytü den iyidir dediler ikisini de yazacam zaten tercihe ama iü siyasaldaki işletmeyi daha üste yazmayı düşünüyorum. Altlara da iü ikitsat fakültesindeki işletmeyi yazarım 84 binle almış hiçbirşey olmazsa ona girerim düşüncesindeyim.
  • Yıldızla iktisatla İÜ İktisatı yazmıcam bile. Sıralamam TOBB 75 Burslu - Marmara - Yeditepe Tam Burs şeklinde olur. Daha da altına bi şey yazmam. Hatta Yeditepeyi bile yazıp yazmamakta kararsızım.
  • Fikri olan varmı acaba arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar sizce işletme mi iktisat mı matematiğim iyidir ona göre yazarsanız sevinirim
  • goldalchemist kullanıcısına yanıt
    İktisat daha mat agirlikli o yuzden iktisat yazabilirsin sozelle ugrasmassin

O kadar da fark olduğunu düşünmüyorum dostum ya iş kendini geliştirmede bitiyor ama yıldızın Türkçe bölümünde hazırlığın olması yani en az %30 yabancı dil zorunluluğu benim burayı İstanbul'dan önce yazmam için yeterli.Hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramone -- 10 Temmuz 2015; 22:28:27 >
  • Aramone A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle peki sey soracam sana ytü de hazırlık sınıfı zorunlu mu acaba biliyor musun?

• arkadaşlar ben mfyim normalde ama mfde 78k yaptım tm1 de ise 74k yaptım

ytü iktisat ile ışık %100 ingilizce iktisat arasıdayım , ışıgın ingilizce olmasıyla biraz daha onde duruyor sizcce ne ypamalıyım
  • Ranz kullanıcısına yanıt
    ışık ingilizce ama ytü nün de bir ismi var diye düşünüyorum bence ytü seçeneneğini çok arka plana atma tabi senin kararın :)

Bu arada arkadaşlar sizce hazırlık okumak zaman kaybı mıdır yoksa faydalı mıdır? Ben aslında bu sorunun cevabını arıyorum hazırlıkta da kalmak istemiyorum ingilizcem kötünün iyisidir bir senem heba olmasın istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

ışık ingilizce ama ytü nün de bir ismi var diye düşünüyorum bence ytü seçeneneğini çok arka plana atma tabi senin kararın :)

Bu arada arkadaşlar sizce hazırlık okumak zaman kaybı mıdır yoksa faydalı mıdır? Ben aslında bu sorunun cevabını arıyorum hazırlıkta da kalmak istemiyorum ingilizcem kötünün iyisidir bir senem heba olmasın istiyorum :)

ışıgın kontenjani 1 miş tam burslu için yani yattı o iş :D

hazırlık oku bence es geçme kesinlikle
    İngilizce sınavını geçersen hazırlığı atlayabiliyorsun diye biliyorum ama ben kazanırsam kalıcam ingilizce önemli ve ingilizcede baya eksiğim var. Çok iyi değilse kalman yararına olabilir sonuçta ingilizce öğreniyosun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.