Şimdi Ara

[İŞLETME - İKTİSAT] & YILDIZ TEKNİK/İSTANBUL/MARMARA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
13.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknik üniversitenin diğer üniversitelerden farkı matematiği iyi hocaların olması değil:)mühendislik için gerekli olan araştırma geliştirme çalışmalarının yapılabileceği ortamın olması,çeşitli laboratuvarların olması..marmaranın iibf'si tabiri caizse meşhurdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    Marmara mi ıstanbul mu sizce işletme okumak açısından daha iyi olur ?

• Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    Marmara üni de okunması daha sağlıklı bence,bu ikisininde iibf de kalitesi ortada tercihi yaparken kampüs yaşantısına göre karar verebilirsin

• Yıldız tekniği telefonla aradım şimdi işletme ders programınız açılmıyor sitenizde genelde kaçta olur dersler karşıdan geleceğim dedim, değişkenlik gösteriyor ama en erken 9 olur 9 dan önce başlamaz dersler dedi.

Bizim burada maltepe üniv var orayı da aradım işletme ingilizce bu sene kalkmış yani yıldız veya istanbul birisine gideceğiz gibi duruyor...
  • Tm1 64k valla ytü iktisat okucam gibime geliyor istanbul marmara falan hiç düşünmüyorum gittim davutpaşayıda gezdim güzel büyük kampüs e yeni binaya geçiyor onunda etkisi var hiçte düşünmüyorum öyle ist marmara iyidir falan hatta nedende ist e hiç kanım kaynamıyor artık eskisi kadar iyi değilmiş gibi zaten çok mezun var en azından teknik üniden iktisat mezunu olmak ayrıcalıktır diye düşünüyorum az da olsa mat ıda çok seviyorum yıldız iktisat kazananlarla konuşuruz tekrar

• Arkadaşlar belki başlıkla bu soracağımın doğrudan alakası yok ama sıralamalar bu sene geriye gider mi giderse kaç bin gider fikriniz var mı ? Çünkü ben başa sbui bölümü de yazacağım yıldızda 52k ile almış aramızda yaklaşık 10k insan var ben az da olsa gelme ihtimali olduğunu düşünüyorum bu bölümün de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

Arkadaşlar belki başlıkla bu soracağımın doğrudan alakası yok ama sıralamalar bu sene geriye gider mi giderse kaç bin gider fikriniz var mı ? Çünkü ben başa sbui bölümü de yazacağım yıldızda 52k ile almış aramızda yaklaşık 10k insan var ben az da olsa gelme ihtimali olduğunu düşünüyorum bu bölümün de.

Gelebilir kamudan bahsediyorsun sanirim. Bende sbui yazacagim 57k ile gelebilir hocam 10-12k geri dusen bolumler var.

@RoyJoy

Bende ytu iktisat yazacagim kesinlestirdim 67k ile. Bu sene iktisatin siralamayi one cekecegiz gibi duruyor

1 hafta sonra bu baslikta goruselim yine yildizlilar olarak

• BluePage B kullanıcısına yanıt
    ytü 74 ile kapatmış ben de 74 üm , gelir gibime geliyor bakıcaz takılırız :D
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Siyaset bilimi ve u.ilişkiler istiyorum aslında, ama sıralamalar açıklanınca istediğim okulların tutmadığını gördüm gidip pek bir ayrıcalığı fonksiyonu olmayan özel bir okulda da okumak istemiyorum açıkçası. O yüzden bir diğer hedefim olan işletmeye yöneldim ben de.

Bu arada şu tercihler kesinlik kazansa da bakalım içimizden çoğu kişi yıldıza gidecek gibi duruyor 67k ile 71k ile almış işletmeye ben de girebilirim inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

tabikide marmara,ytüyü ele bi kere teknik üniversitede işletme iktisat mı okunur

Bu dusunceyi anlamiyorum, hadi isletme bir yana da iktisat tabiki teknikte okunacak kamu yonetimi degil ya bu? Matematik bilimi tabiki teknikte okunur.

şu "iktisat teknikte okunur yeaa"cı adamlar da bir bitmedi, lys mat'ta integrale bakmaya bile üşenmiş olan sizsiniz, tm'de 70 bininci olan da sizsiniz, ona rağmen böyle konuşabiliyorsunuz valla enteresan. gören de bölümde advanced calculus, differential equations, linear algebra, real analysis falan alacak da ondan bu matematik sevdası sanır, olum siz önünüzdeki 3 yılı calculus 1-2'yi vermeye çalışmakla geçireceksiniz la ahaha.

bakın şimdi gerçekleri söyleyeyim, marmara ya da ytü ya da iü falan size hiçbir şey vermeyecek, hatta tam aksine alacak. bu okullar öğütücü okullardır, hocalarından personeline, binasından kütüphanesine öğrencideki her türlü idealizmi yok etmeye programlanmış yerlerdir; marmara'ya en istekli gelen öğrenci bile 2 aydan sonra sabah erken gelip sıraya kopya yazmaya başlar, hocalar desen doktorasını dandik bir taşra okulundan almasına rağmen john nash egosuyla doluşur ortada. bunları bilerek bölüme girin.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

quote:

quote:

tabikide marmara,ytüyü ele bi kere teknik üniversitede işletme iktisat mı okunur

Bu dusunceyi anlamiyorum, hadi isletme bir yana da iktisat tabiki teknikte okunacak kamu yonetimi degil ya bu? Matematik bilimi tabiki teknikte okunur.

şu "iktisat teknikte okunur yeaa"cı adamlar da bir bitmedi, lys mat'ta integrale bakmaya bile üşenmiş olan sizsiniz, tm'de 70 bininci olan da sizsiniz, ona rağmen böyle konuşabiliyorsunuz valla enteresan. gören de bölümde advanced calculus, differential equations, linear algebra, real analysis falan alacak da ondan bu matematik sevdası sanır, olum siz önünüzdeki 3 yılı calculus 1-2'yi vermeye çalışmakla geçireceksiniz la ahaha.

bakın şimdi gerçekleri söyleyeyim, marmara ya da ytü ya da iü falan size hiçbir şey vermeyecek, hatta tam aksine alacak. bu okullar öğütücü okullardır, hocalarından personeline, binasından kütüphanesine öğrencideki her türlü idealizmi yok etmeye programlanmış yerlerdir; marmara'ya en istekli gelen öğrenci bile 2 aydan sonra sabah erken gelip sıraya kopya yazmaya başlar, hocalar desen doktorasını dandik bir taşra okulundan almasına rağmen john nash egosuyla doluşur ortada. bunları bilerek bölüme girin.

Yapacak birsey mi var dostum tm3 icin calistim 40bin geldi. Alternatifi budur yani onun disinda sanmiyorum ki bir bilkent egitimi bekleyelim. Sabancida 20 gun bulundum economy and goverment ve society and culture dersleri aldim. Kisaca iktisada girisle sosyolojiye giris derlerini gordum ingilizce olarak. Simdi yildizdan iu den bunu beklemem sence mumkun mu? Degil? Elde yapacak daha iyisi yoksa ne yapmamizi istersin okumasin mi bunca insan?

Dediginle kendin celisiyorsun teknikte okunur diyenlere bitiyorum diyorsun, e teknikte okunmazlara niye bitmiyorsun? Yani bu memlekette yasayan herkes iu marmaranin boktanligini bilir. Ytu biraz daha eli yuzu duzgundur? Tipki itu'nun muhendisliklerinin arasinda kalmis itu ekonomiye gibi.

• Benim de TM3-75K ytü işletme gelir gibi duruyor bakalım
  • quote:

quote:

quote:

Ygsde 38k oldum lysde kitap bile açmadım mattan gene 20 net çıkardım türev integral tamamen bilmesemde senden daha fazla bilgim vardır emin ol bilip bilmedende lütfen yorum yapma

• İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    Tm 1 yazacaktın yanlış oldu sanırım :)

İnşallah istediğin bölüm gelir ben de ilk büyük olasılık tutacak tercihi ytü işletme yapacağım aynı okula gidebiliriz.

Bu arada arkadaşlar yine birşey soracağım şimdi mesela ben işletmeyi kazandım ytü de 90 kont var , 90 kişi aynı ortamda mı okuyor yoksa yarı yarıya falan bölüyorlar mı bunu merak ettim. Benim bildiğim bölmüyorlar.
  • merhaba arkadaslar , kartalda oturuyorum , marmara i.ö işletme yazdım . 120 binim , işletme 134 binle kapatmıs , olabilir mi sizce ? birde inş . oldu diyelim. yol sorun olur mu
  • Marmara işletme bahçelievlerdeydi sanırım, ben de maltepede oturuyorum yani biraz sorun olur tabiki ama illaki gidersin ya metroya falan yakın oturuyorsan bir nebze kolay olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyJoy

quote:

quote:

quote:

Ygsde 38k oldum lysde kitap bile açmadım mattan gene 20 net çıkardım türev integral tamamen bilmesemde senden daha fazla bilgim vardır emin ol bilip bilmedende lütfen yorum yapma

Mat'ta 20 net yapmış matematik eğitimi için ytu yazıyor yahu, ben geçen yıl 49 net yaptım lys mat'ta bu arada.

Ustte bir arkadaş bu kadar çocuk ne yapsın demiş, bir yıl daha hazırlanın kardeşim. Emin olun ygs-lys maratonu hayatınızdaki en rahat ve kolay periyotlardan birisi, hele ytu iu Marmara falan okuyacaksınız mumla ararsınız bu yılları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

Marmara işletme bahçelievlerdeydi sanırım, ben de maltepede oturuyorum yani biraz sorun olur tabiki ama illaki gidersin ya metroya falan yakın oturuyorsan bir nebze kolay olabilir.

evet bahclievler ,metroya yakinim . olur mu dersin işletme ? 120 binim o 134 le kapatmis ya
  • Kesin birşey söyleyip haksız duruma düşmek istemem 14 bin öndesin tutar gibi gözüküyor. Artık metrodan aktarma mı yaparsın bir şekilde gidersin, karşılara pek hakim değilim ama illaki gidersin. Allah gönlüne göre versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetçi23 -- 14 Temmuz 2015; 18:38:11 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.