Şimdi Ara

[İŞLETME - İKTİSAT] & YILDIZ TEKNİK/İSTANBUL/MARMARA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
13.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler o kadar kararsizim ki, hazirlik ta kalırsam diye korkuyorum ama çalışırım geçerim ya benim de içimde yabancı dil öğrenme isteği var yaparım neden kötü düşünüyorum ki :) o zaman tercih listesinde ust lere yazacagim gelme ihtimali düşük sbui gelmezlerse onun altina ytü işletmeyi mi yazsam su anda öyle düşünüyorum kararlarım o kadar sık değişiyor ki bir an önce tercihleri yapacam artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

Beyler o kadar kararsizim ki, hazirlik ta kalırsam diye korkuyorum ama çalışırım geçerim ya benim de içimde yabancı dil öğrenme isteği var yaparım neden kötü düşünüyorum ki :) o zaman tercih listesinde ust lere yazacagim gelme ihtimali düşük sbui gelmezlerse onun altina ytü işletmeyi mi yazsam su anda öyle düşünüyorum kararlarım o kadar sık değişiyor ki bir an önce tercihleri yapacam artık

ben mfyim normalde endüstri müh istiyordum 116kdan 78k ya çektim ama doğru duzgun endüstri gelmiyor bende ytü iktisata kaydım bi anda :D
  • Ranz kullanıcısına yanıt
    Su tercihler falan bitse nereleri kazandığımız belli olsun da bakarsınız benzer yerlere gideriz :)

• Bir haftadir okul okul geziyorum ben şahsen ytu iktisati hem ing hem tr, en tepeye yazacagim.

67k siralama bakalim nolacak.

• BluePage B kullanıcısına yanıt
    Derslerin kaçta başladığını biliyor musun ytüde? İşletme için nette aradım bulamadım sitesindeki de açılmıyor yarın bir telefon etmeyi düşünüyorum

• Arkadaşlar Yıldız-Istanbul-Marmara iktisat/işletmeciler başlığı takip etsin, aynı bölümler olursa burdan iletişim kurarız.
  • İnternette epeyce işletmeyi araştırdım eğer dersleri lay lay lom yapıp değil öğrenerek geçersen ve yabancı dilin de olursa is bulma şansın yüksek. Bu yüzden su anda ytü daha sıcak geliyor.67k sıralamalı birisi olarak ytü işletme(71k) gelmezse eğer ıstanbul siyasal fakultedeki işletme(73k) o da gelmezse ıstanbul iktisat fakultesindeki isletme(84k) %90 gelir. Yani ya yıldız ya ıstanbul ikisinden birine gitme ihtimalim %99. Kıytırık bir özel üniversitede ıngilizce işletme okumaktansa ıstanbul üniversitesinde türkçe işletme okurum düşüncesindeyim ama ne olur ne olmaz tercihlerde altlara ozelleri de yazacağım.

Herşey bir kenara is kendinde bitiyor o yüzden en baştan işi sıkı tutmak lazım.

• Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    Seninle aynı fikirdeyim. Sıralamayı şu şekilde yaptım
    istanbul işletme ingilizce
    yıldız teknik işletme
    istanbul işletme (siyasal bilgiler f.)
    istanbul işletme (iktisat f.)
    Ne olur ne olmaz diye de bunlardan sonra marmarayı yazdım.
  • sasabe kullanıcısına yanıt
    Ben sadece en üste tutarsa diye sbui yazacagim onun dışında tercih listemiz aynı olacak gibi. Senin sıralaman kaçtı bu arada ?

• Ytu isletmede okuyan arkadasim var gayet memnun her acidan iyi

• nk34.3 N kullanıcısına yanıt
    Dersler saat kaçta başlıyormus mümkünse sorabilir misin acaba bulamadım bir türlü internette

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

Arkadaşlar işletme veya iktisat bölümlerinden birini tercih edeceğim üç okuldan hangisini tavsiye edersiniz?

Nedense bana Yıldız Teknik daha iyidir gibi geliyor ama araştırıyorum hâlâ...

işletme gibi uygulamalı ve referans/çevre etkisi büyük olan bölümlerde hocalar çok önemli. akademik kadrolarına bak, hocalar kimdir, ne iş yapmışlar gibi. ytü'nünkiler iyi onu biliyorum ama diğer iki okul hakkında fikrim yok. bu arada ytü'de işletme'nin de içinde bulunduğu birkaç bölüm bu sene davutpaşada olacak, beşiktaş kampüsünde değil.
  • tgy05 kullanıcısına yanıt
    Evet evet çok doğru araştırıyorum benim açımdan keşke beskitasta kalsaydı davutpasa biraz ters kalıyor ama kazanırsam değecek gibi geliyor bana ytü

60 bin. İstanbul hep daha cazip geliyordu Yıldız Tekniğin en az %30 ingilizce zorunluluğu olduğunu öğrenene kadar. %30 da olsa ingilizce ingilizcedir. O yüzden Yıldız Teknik bi adım öne geçti bende
  • sasabe kullanıcısına yanıt
    Senin girme ihtimalin bana göre çok daha yüksek inşallah istediğin yere girersin bakalım inşallah ben de tutturabilirim ya 67 yim 70 küsürle almış kritik valla

• Hocam ben de yildiz iktisat dusunuyorum sinirdayim umarim gelir.

• mrrnonsense M kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim hayırlısı olsun.

Bu arada genelde herkes yıldız istiyor sanırım, genel tabloda da durum böyle olursa girme şansım az demektir o yüzden kafamda yıldızı kesin görmüyorum ama en kötü istanbul iktisat fakültesindeki işletmede takılırım diye düşünüyorum daha aşağısı olmaz gibi.
  • tabikide marmara,ytüyü ele bi kere teknik üniversitede işletme iktisat mı okunur

Çok büyük bi aksilik olmazsa senin de Yıldız Teknik gelir. Hayırlısı neyse o olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

tabikide marmara,ytüyü ele bi kere teknik üniversitede işletme iktisat mı okunur

Bu dusunceyi anlamiyorum, hadi isletme bir yana da iktisat tabiki teknikte okunacak kamu yonetimi degil ya bu? Matematik bilimi tabiki teknikte okunur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.