Şimdi Ara

[İŞLETME - İKTİSAT] & YILDIZ TEKNİK/İSTANBUL/MARMARA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
13.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

Arkadaşlar başka fikri olan var mı acaba ?

Elaziz siiiipor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigend B kullanıcısına yanıt
    Yoksa hemşeri miyiz :)
  • quote:

Kesin birşey söyleyip haksız duruma düşmek istemem 14 bin öndesin tutar gibi gözüküyor. Artık metrodan aktarma mı yaparsın bir şekilde gidersin, karşılara pek hakim değilim ama illaki gidersin. Allah gönlüne göre versin...

tesekkürler , amin cümlemizin . belki günün birinde maltepede karsılasmak üzere :D
  • İnşallah kardeşim, Liseyi kartal da okudum türk kizilayi anadolu lisesinde belki de karsilasmisizdir haberimiz yoktur

• quote:

İnşallah kardeşim, Liseyi kartal da okudum türk kizilayi anadolu lisesinde belki de karsilasmisizdir haberimiz yoktur

aynı lisede okumusuz , çaktırma, geçen alperen hocadan diplomayı almaya gitmemisimdir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F492E2D25 -- 14 Temmuz 2015; 19:03:01 >
  • Dm attım konu dağılmasın...

• quote:

Yoksa hemşeri miyiz :)

Yok yakin arkadasim gakkoş.Ben karsliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigend -- 15 Temmuz 2015; 0:18:33 >
  • Arkadaşlar tercihlerde ücret ödemiyoruz dimi ?
  • Pek bi bilgim yok ama İstanbul iyi diye duydum ayrıca okul olarak ve sadece isim olarak bile baksam istanbul derim

• Arkadaşlar TM1-75K / TM3-71K

Sizce bilkent %50 burslu iktisat gelir mi?

• Cümleten hayırlı bayramlar dilerim.

İşletme iktisat yazmış olan arkadaşlar tercihler açıklandıktan sonra bu konuda nereyi kazandığınızı yazabilirsiniz. Anladığım kadarıyla birçoğumuzun aynı yerlere gitme olasılığı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetçi23 -- 17 Temmuz 2015; 10:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

quote:

Orijinalden alıntı: RoyJoy

quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

tabikide marmara,ytüyü ele bi kere teknik üniversitede işletme iktisat mı okunur

Bu dusunceyi anlamiyorum, hadi isletme bir yana da iktisat tabiki teknikte okunacak kamu yonetimi degil ya bu? Matematik bilimi tabiki teknikte okunur.

şu "iktisat teknikte okunur yeaa"cı adamlar da bir bitmedi, lys mat'ta integrale bakmaya bile üşenmiş olan sizsiniz, tm'de 70 bininci olan da sizsiniz, ona rağmen böyle konuşabiliyorsunuz valla enteresan. gören de bölümde advanced calculus, differential equations, linear algebra, real analysis falan alacak da ondan bu matematik sevdası sanır, olum siz önünüzdeki 3 yılı calculus 1-2'yi vermeye çalışmakla geçireceksiniz la ahaha.

bakın şimdi gerçekleri söyleyeyim, marmara ya da ytü ya da iü falan size hiçbir şey vermeyecek, hatta tam aksine alacak. bu okullar öğütücü okullardır, hocalarından personeline, binasından kütüphanesine öğrencideki her türlü idealizmi yok etmeye programlanmış yerlerdir; marmara'ya en istekli gelen öğrenci bile 2 aydan sonra sabah erken gelip sıraya kopya yazmaya başlar, hocalar desen doktorasını dandik bir taşra okulundan almasına rağmen john nash egosuyla doluşur ortada. bunları bilerek bölüme girin.

Ygsde 38k oldum lysde kitap bile açmadım mattan gene 20 net çıkardım türev integral tamamen bilmesemde senden daha fazla bilgim vardır emin ol bilip bilmedende lütfen yorum yapma

Mat'ta 20 net yapmış matematik eğitimi için ytu yazıyor yahu, ben geçen yıl 49 net yaptım lys mat'ta bu arada.

Ustte bir arkadaş bu kadar çocuk ne yapsın demiş, bir yıl daha hazırlanın kardeşim. Emin olun ygs-lys maratonu hayatınızdaki en rahat ve kolay periyotlardan birisi, hele ytu iu Marmara falan okuyacaksınız mumla ararsınız bu yılları.

Bunu soyleyende kocaelinde vs. okuyor. İroni

• berkdervis B kullanıcısına yanıt
    Şu mesajı eksileyen her bir fert neyin kafasında acaba çok merak ediyorum. Tamam ben de kazanamadım ama napalım arkadaşlar bu bir gerçek. Ha Boun mezunu ceo marmara mezunu işsiz olucak diye bi kafa yok tabii ki ama cidden bir daha soruyorum bunu eksileyen aksini düşünüyodur öyle ise gelsin söylesin neymiş doğrusu ...
  • Yıldız iktisat hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoyJoy kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim

Ben giremedim ya açılmadı bir türlü Allah Allah...

• Yıldız Teknik İşletme..
  • Yıldız İktisat
  • Yıldız iktisat

• İstanbul Üniversitesi İşletme
  • İstanbul Üniversitesi - İktisat

(Kazanan veya okuyan varsa bir pm atsın la okuyan bulamıyorum)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.