Şimdi Ara

İşletme seçmek aptallık mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlısı olsun o zaman hocam güzel haberlerini alırız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Hocam benim üniversite seçimi için ne diyosun sıralama 45500

%99 marmara gelir tahminim marmara ing işletme gelir. eğer hazırlık okursan bahçelievleri görmezsin bile 2017de işletme binası tamamlanacak.
  • Morven71 M kullanıcısına yanıt
    2017 2018 eğitim öğretimde taşınmayı düşünüyoruz demişler ona göre ev tutucam da inşallah anadoluya geçerler bir an önce ben de hem maddi hem manevi rahat ederim. Peki hocam gelmezse 2 ye istanbul mu kadir has mı yazmamı tavsiye edersin. Şu an devlet diye diretiyorum çünkü vakıfın sağlıyoruz dediği imkanlar bana biraz balon geliyor açıkçası.

Sağol hocam inşallah seninde aynı şekilde haberlerini duyarız. Kafana takma, bölümü sevmeye çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Hocam her zaman savunurum bu düşüncemi , İİBF ve Hukuk Fakültelerini Ankara dışında okumayın. Ha eğer imkan varsa. Neden dersen , sadece sana direk Ankarada ki üniversitelerden mezun olup ünlü olmuş ve işini gayet iyi yapan , parayla oynayan insanlara bak derim.

İÜ ve Marmara hayırdır? Ayrıca Boğaziçi iibf dururken niye ankarada okusun adam? Koç siyaseti hukuku söylemiyorum bile. Kim takar Ankara'yı koç ve Boğaziçi dururken??

• quote:

2017 2018 eğitim öğretimde taşınmayı düşünüyoruz demişler ona göre ev tutucam da inşallah anadoluya geçerler bir an önce ben de hem maddi hem manevi rahat ederim. Peki hocam gelmezse 2 ye istanbul mu kadir has mı yazmamı tavsiye edersin. Şu an devlet diye diretiyorum çünkü vakıfın sağlıyoruz dediği imkanlar bana biraz balon geliyor açıkçası.

Sağol hocam inşallah seninde aynı şekilde haberlerini duyarız. Kafana takma, bölümü sevmeye çalış.

kadir has hakkında bir fikrim yok o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. göztepe kampüsünün çevresinde ev kiraları uçuk onu söyleyeyim baştan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legal tender -- 28 Temmuz 2016; 3:21:30 >
  • 3 kişi olacağız ev için. 1000 er lira ateşlemeyi düşünüyoruz 3000 tl ye 3+1 güzel bir ev vardır herhalde

• quote:

3 kişi olacağız ev için. 1000 er lira ateşlemeyi düşünüyoruz 3000 tl ye 3+1 güzel bir ev vardır herhalde

elbette
  • Kardeşim yazılanları okuyarak bunları yazıyorım. Bence sen en başta kendini gözlemleyip yapacağın mesleğe karar vermelisin. Dün işletme düşünüp bugün hukuğa karar vermen bana bunu gösterdi . Ailem farklı bakıyo demişsin . Bence ailene sormalısın ben mesleğimde mutlu olmadıktan sonra siz mutlu olacakmısınız diye . Belki ömür boyu yapacağın bi meslek senin yeteneklerinle zevklerinle uyuşmalıki ileride daha iyi yerlere gelesin işini zevkle yapasın . Bence önce mesleklerin gerektirdiği özellikleri araştır . Kendinle karşılaştır ve ailene anlat . Ailenin senin böyle karar verdiğin mesleği istemiyeceklerini zannetmiyorum. Daha zaman var gerçekten karar ver ve gerekiyosa bi sene daha hazırlan . Geriye bakıp pişman olmanı istemem

• alpix06 A kullanıcısına yanıt
    Hukuk neresi geliyor dendi ona cevap verdim yahu karar vermedim, seçmeyi düşünmüyorum hala. Ben çok kararlıydım kendime güveniyodum, açıklandığı günden beri ailemle konuşuyorum zaten bak 10 gün olmuş resmen.Çevreden de destekleyici pek bi şey duymadım. Ama karar vermedim hiç bi şeye önümdeki zamanı da kullanıp düşünücem artık. Teşekkür ederim sana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dombiya95

Hacettepe isletmeyi de hesaba kat mis gibi kampus isletme topluluklari cok onemlidir bu konuda hacettepenin isletme toplulugu da bogazici kadar olmasa da belirli bir seviyede linkedinden bak hacettepe business administration mezunlari nerelerde calisiyor diye cook sasiracaksin ((: ben orayu birakiyorum hukuka geciyorum ama ozleyecegim bir gercek

gazi ing isletme hakkında ne düşünüyorsunuz ? Geçen yıl ilk kez öğrenci alımı yapmış. Daha önce %100 yerine %30 ing varmış sanırım

hacettepeyide yazıcam fakat gelmeyecek. Zira tm1 sıralamam 70 bin , tm3 ise 45 bin. Obp sağolsun

Bu sıralamaya gidebilecegim daha iyi iibf var mı ? Veyahutta başka güzel bölüm
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    Işık,istanbul aydın, gazi iyi seçinler olur. 3 ü de ing.

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    hocam bir de hazırlıkta ingilizce hallolur mu ki ? Lisede hep 3 4 falan aldım. çok iyi değildi ingilizcem. okudugm okulda orta halli ( 415 420 puanlık ) anadolu lisesiydi.

ingilizce okumaktan korkuyorum. ee ingilizcesizde bi yere varılmıyor.
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    Hocam hazırlık adı üstünde ingilizce öğretmek için var. Ben kendime güvendiğim halde kesinlikle hazırlığı atlamayı düşünmüyorum. Senin gibi güvenmeyenler de çok olacak hazırlık sınıfında merak etme ve evet üstüne düşersen 1 sene iyi bir zaman belli bir seviyeye çekmek için. Ne güzel diyorsun ingilizcesiz bir şey olmaz diy, üstüne düşmen yeterli olacaktır. Ama bu noktada devletlere daha çok güveniyorum gazi yaz git. Özellerde ing olmuyo diyolar çoğu zaman

• Trdeki ilk 5 üniversite dışında işletme ve iktisat okunmaz. Onun yerine yönetim bilişim sistemleri veya hukuğu öneririm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.