Şimdi Ara

İşletme seçmek aptallık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeditepe tam burslu düşünüyorum. Çevremdeki herkes o kadar ön yargılı ki bende de artık istek kalmadı gerçi.İşletme seçersem potansiyel işsiz miyim gerçekten? Tm1 30 bin Tm-3 19 bin.

• Hocam acik konusayim bi odtu ya da bilkent olsaydi sec git derdim ama yeditepe icin bir sey soyleyemiyorum. Bir de kampuse filan da bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe isletmeyi de hesaba kat mis gibi kampus isletme topluluklari cok onemlidir bu konuda hacettepenin isletme toplulugu da bogazici kadar olmasa da belirli bir seviyede linkedinden bak hacettepe business administration mezunlari nerelerde calisiyor diye cook sasiracaksin ((: ben orayu birakiyorum hukuka geciyorum ama ozleyecegim bir gercek

• Odtü bilkent olsa hiç dinler midim kimseyi. Yeditepe içinde yaptığım araştırmalarda işletme topluluğunun falan oldukça aktif olduğunu gördüm.Eğitim kalitesi açısından da her yerde iyi yorumlar var kötü bi şey okumadım. Hacettepe'yi de araştırıyım sağolun söylediğiniz için. Siz neden bırakıyosunuz?
  • eğer azimliysen orada iyi parlarsın. malum %50 ve ücretlidrn gelen insanlar çok başarılı olmayacaklar. marmara ve istanbuluda düşün derim yine de.

• Araştırdığım kadarıyla yeditepe, marmara ve istanbuldan bi tık daha iyiymiş tabi ne kadar farkederse. Ama bana sanki özelde imkanlar daha geniş olur gibi geldiği için oraları çok düşünmedim de.
  • Uppp
  • Hocam her zaman savunurum bu düşüncemi , İİBF ve Hukuk Fakültelerini Ankara dışında okumayın. Ha eğer imkan varsa. Neden dersen , sadece sana direk Ankarada ki üniversitelerden mezun olup ünlü olmuş ve işini gayet iyi yapan , parayla oynayan insanlara bak derim.

• IronTurkMan kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam valla ne diyim. Bende gittikçe vazgeçiyorum zaten Yeditepe'den de, işletmeden de. Ama maalesef sıralamam kötü seçeneklerim çok kısıtlı, sıkıntıdayım yani.
  • Morven71 M kullanıcısına yanıt
    Sıralaman kaç hocam ? Yardım edeyim. Bir de puan söylersen iyi olur

• Boğaziçi,odtü,koç,bilkent,sabancı nispeten gsü dışında bence aptallık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IronTurkMan kullanıcısına yanıt
    Vallahi çok sevinirim ya. Tm-3 19.717 puan 436. Hukuk aşkıyla yanmadım hiç bi zaman ama daha iyi bi sıralama gelse belki düşünürdüm ama şu sıralamayla gelen üniversiteleri düşünmüyorum hocam.
    Hocam Boğaziçi , Ankara Üniversitesi , Odtü ve Bilkent harici yazmazdım ben. Benim gözümde şuan en iyi üniler bunlar. Bölüm olarak TM-3 de Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi gelirse özellikle bu dediklerim arasından iyi bir seçenek olur ayrıca Maliye de düşünebilirsin. Yeminli müşavir olursan imza başı 10bin . Ama bu fiyatlar oynayabilir tabi.

• Hocam sana şunu diyeyim hukuk olsun çamurdan olsun yaz kurtul derim ben

• Hukuka yönel.

• Tamam çok güzel söylüyorsunuz işletmeden vazgeçmiş bulunmaktayım. Ama hukuk okursam yaşadığım şehirde kalıcam falan o kadar çok etken var ki. Üniversite yaşamı çabuk geçer falan filan biliyorum ama onca zaman bunun için çalışmadığımı biliyorum çok rahatsız ediyor.
    Hukuk hangi şehri tutuyor ?

• Sakarya kesin oluyor gibi görünüyor. Olursa sakaryada kalıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morven71 -- 28 Temmuz 2016; 1:34:25 >
    Hocam Maliye yazın eğer Büyükşehirlerde okumak istiyorsanız. İyi iş var bu bölümde , özellikle müfettişlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morven71

Sakarya kesin oluyor gibi görünüyor. Olursa sakaryada kalıcam.

sakarya mı, hangi liseden mezun oldun?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.