Şimdi Ara

İşletme Yüksek lisans Bilg. Müh ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir konuda bilgi arıyorum yana döne fakat bir türlü net birşey bulamadım. Sizlerinde şayet tecrübesi varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

2 yıllık bilgisayar prog. mezunuyum. Bu yıl işletmeye başladım. Aslında asıl amacım bilgisayar mühendisliği idi. Bunu da uzaktan eğitim metotları ile çözmek istiyordum. ( Bu arada zorluklar, imkanlar v.s. her bir konuda bilgim var) Fakat işlerim-evlilik gibi nedenlerim dolayısıyla bu yoğun mühendislik derslerine hemen çalışmak vakit harcamak yerine önce aöf işletme ile lisansa tamamlayayım 2 yıl sonra zaten biraz daha rahat olurum ozaman bilgisayar mühendisliğinin derslerine asılırım hemde yüksek lisansını yapmış olurum diye işletmeye başladım. Fakat sonradan öğrendim ki işletmenin lisansı ile bilgisayar mühendisliğinin yüksek lisanslarına bir hayrı yokmuş. Yani Üniversiteler işletme lisansı ile istediğim bölümün yüksek lisansına almıyorlarmış. Fakat ben bir şekilde bilgisayar müh. okumak istiyorum. Sizce bunun bir yolu veya kabaca bir yol haritası var mıdır ?

• 2 yıllıktan sonra bilg mühendisliğine dikey geçiş yapmanız gerekirdi.
    işletme lisanstan sonra mühendislik yüksek lisansı olmaz.
    yeniden girip bilg mühedisliği bitirmek veya notlarınız yüksekse bilg müh dikey geçiş yapmanız gerekir.
    veya yönetim bilişim sistemleri vb alanlarda yüksek lisans yapabilirsiniz bilim uzmanı ünvanınız olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.