Şimdi Ara

ıslık korna (caddy'e)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caddy marka aracıma ıslık korna takmak istiyorum bunu nasıl yaptıra bilirim hava fln takmamıza gerek varmı yada bu caddy'nin kornasını söküp takabilir miyiz yada ondan elektirik alıp takabilir miyiz yani ne gerekli malzeme olarak bilgi verirseniz sevinirim birde uygun ıslık kornayı hangi siteden bulabilirim cevap verirseniz sevinirim

• Avrupada ve bir çok ülkede korna yasaktır, aracınızın kendi kornası varken ıslık,öküz, baba korna takılmasının nedenini söylermisiniz dikkat mi çekmek istiyorsunuz ?
  • Amacım sadece hoşuma gittigi için sürekli calmak için değil sadece zevk amaclı taktırmak istiyorum yasak oldugunu biliyorum normal korna nasıl ses cıkarıyorsa oda onun kadar cıkarıyor ama sadece farklı bir ses cıktıgı için hosuma gidiyor başkalarınıda rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusus40

Amacım sadece hoşuma gittigi için sürekli calmak için değil sadece zevk amaclı taktırmak istiyorum yasak oldugunu biliyorum normal korna nasıl ses cıkarıyorsa oda onun kadar cıkarıyor ama sadece farklı bir ses cıktıgı için hosuma gidiyor başkalarınıda rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Islık korna yerine ferrari korna taksanız daha iyi olur
  • benim minibüste ıslık var hem çok tatlı bi sesi var hemde rahatsız edici değil.Havalı korna gerçi.elektiriklisi de var ama bulman zor
  • konu hortlayacak belki ama yazıcam.

hocam bende connect aracıma düşünüyorum. internette hava komprosörlü araç için diyor. bizim araçlara yapılabilirmi.

bir aksesuarcı hava tüpü gerekli demişti. elektrikli olanı nerden bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

konu hortlayacak belki ama yazıcam.

hocam bende connect aracıma düşünüyorum. internette hava komprosörlü araç için diyor. bizim araçlara yapılabilirmi.

Aracina yaparsin ama tup taktirman gerekli. Her havasi bitgibinde lastikciden hava basarsin. Sahinciler yapiyodu bizzm burda eskiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araçtan gelen ıslık sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: recctum

konu hortlayacak belki ama yazıcam.

Aracina yaparsin ama tup taktirman gerekli. Her havasi bitgibinde lastikciden hava basarsin. Sahinciler yapiyodu bizzm burda eskiden

sağol hocam

bu tüp olayı nasıl bir şey. yapılsa maliyeti nedir. elektrikle çalışanı yok mu bunun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.