Şimdi Ara

Golf 7 gacırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2017 model golf aracım var.Kasislerden geçerken karyoloa gacırtısı şeklinde ses geliyor.

3 tane ustaya gösterdim sorun bulamadılar hep ihtimalllerden bahsettiler.

VW uzay servisine götürdüm,onlarda kesin şundan diyemedi açıp bakmamız lazım 250 tl tespit ücreti ,değişcek ürüne göre 2000 tl yi bulur dediler direk kaçtım.

Ustalar hep ihtimal üzerine şu değişcek diyor ,gidip sıfırını alıp takrımam da sorun yok fakat ya düzelmezse ? sağlam parçayı durduk yere değiştirmiş olacam.Bu ülkede hakkyla iş yapan usta yokmu ? ihtimal üzerine parçamı değiştirlir.

• Önden mi geliyor arkadan mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı etmeyin hocam bu ses olayı tamamen soğuklarda ilgili hava 10 derecenin altına inmeye başladı mı bu gacirti sesleri başlıyor gözlemlerime göre ve mart ayı soğuklar azalınca ses tamamen yok oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burçlardan geliyordur. Yağlayınca kesilir.
  • Burçları yağlayın geçer

• Kronik burç sesi olabilir. Bende de oluyordu 9 ay önce serviste yağlamışlardı sanırım geçmişti. 1-2 aydır özellikle havalar soğuyunca tekrar gelmeye başladı bildiğim kadarıyla kesin çözümü yok.

• Benim aracında da geliyor hocam , amortisör körüğü kelepçesinden tutunda burçlara, viraj demir lastiklerine kadar bir çok nedeni olabilir.

Bir şey değiştirmeye gerek yok bu havalarda, ilgili yerleri yağlamak çözüm olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo 1.6 tdi uğultu sesi
    6 yıl önce açıldı
    1.4 dizel uğultu sesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Benim aracında da geliyor hocam , amortisör körüğü kelepçesinden tutunda burçlara, viraj demir lastiklerine kadar bir çok nedeni olabilir.

Bir şey değiştirmeye gerek yok bu havalarda, ilgili yerleri yağlamak çözüm olabilir.
    evet yağladılar ama bişi değişmedi ,sadece ön taraftan ses geliyor.
  • Burclardandır hocam benim golften de geliyordu geçen sene sağ ön tarafın komple burclar körük z rotu değiştirdim düzeldi. Şimdi sol önden de hafif ses geliyor. Havalar ısınınca ses kesilir. O 3 ustayada bir daha uğramayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passat ve octavia da da aynı sesi aliyorum. At arabasi gibi tumseklerde gacir gucur otuyor. Servis burçları yağladi 2 gun geçti sonra yine ayni.

• Amortisör körüklerine baktırın. Bir ara benim araca yanlış körük takmışlardı yaylı yatak gibi dolaşıyordum. Sonra değiştirdiler sorun kalmadı.
  • soğuk havada burçlar yapar. ben sorun etmiyorum
  • Amortisör takozu Salıncak burçları nedenleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

soğuk havada burçlar yapar. ben sorun etmiyorum

• burçlardan geliyor. Yağlıyorlar 2 3 gün geçiyor, sonra yine aynı.

edit: Sesi kesmek için golf R ların burçlarını kullanmak lazımmış. Çünkü golf R ların burçlarında boşluk yokmuş. Şu videoda öyle söylüyor(3:44).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 12 Ocak 2020; 23:20:37 >

• Golf 7’ lerde kronik bir durum bu. Yağlanması geçici bir çözüm, değişmesi lazım.

• Bende de vardı. Sattım kurtuldum sesten

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dexter_

Burçlardan geliyordur. Yağlayınca kesilir.
    Arkadaşın deidgi gibi yağlayınca gider. Araç garantili ise Serviste bu işlem ücretsiz yapılır. Ücret istenmedi. Ben yaptırdım yaklaşık 2 sene önce ses kesildi. Bi daha yaparsa yine gel dediler hatta.
    Bence Siz servisinizi değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit3735 -- 13 Ocak 2020; 0:46:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dsg den sonra 2. Kronik sikintisi hocam bu burclardan geliyor o sesler yaglarsan bi muddet gecer sonra tekrar olur benim aractada mevcut

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.