Bildirim
Megane 2 uğultu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Burdan kimse yardımcı olamaz size, kasnaklardan yapar kayıştan yapar bilyalardan yapar,lastikten,fitillerden yapar hocam hangisini söyleyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastik sesi ya da teker rulmanî olabilir.
Aynı sorun benim araçta da var 1.viteste uğultu var aynı geri viteste giderken gelen sesin aynısı 1.viteste geliyor sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
100 de 80 aks bilyalari sorunlu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri viteste tum araclarda ses cikar sadece 1. viteste ses varsa 1. Vites sanziman bilyasi olmustur disliler biribirine tam degiyordur ondan ses vardir
Porya bilyası
Birde vites değiştirirken gazdan ayağımı çekiyorum ama motor gazı geç kesiyor takılı kalıyor sanki 2.den sonraki viteslerde yapıyor bu arada araç 1.6 benzin lpg
Aracın motoru yapıldı 60.bin oldu ama gidişi eskisi gibi seri değil çalışması dizel motor gibi gürültülü çalışıyor bide gitmiyor 110.dan sonra çok bağırıyor kendini yirtiyor buna bı çözüm yokmu acaba
Baskı balata olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Kadir.66
Aracın motoru yapıldı 60.bin oldu ama gidişi eskisi gibi seri değil çalışması dizel motor gibi gürültülü çalışıyor bide gitmiyor 110.dan sonra çok bağırıyor kendini yirtiyor buna bı çözüm yokmu acaba
Motor yapıldıktan sonra gitmiyor çekişi güzel ama sanki bişey boğuyor bağırıyor ama gitmiyor baskı balata olduğunu sanmıyorum
fren hidroliğini değiştirin -
Araç satıldı bile arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X