Şimdi Ara

İSMEK fotoğraf kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül ayında kurs başvurusunda bulunduk 1 ay kurs başvurularıyla beklendi 1 ekimde başlaması gereken kurs 1 kasım olmasına rağmen hala başlamadı plasmanı yapılıyor diye bildiriyorlar.
    Kurs yerini ve ismek genel müdürlüğünü arıyorum hep aynı şeyi söylüyorlar sınavlar yapılıyor, kurs hocalarına tekliflerde bulunuluyor ataması yapılacak diye. Nasıl bir planlama yaptılarsa benim gittiğim sultangazi ismetpaşa kurs merkezinden başka birçok yerde durum aynı. Benim gibi madur olanlar varsa burdan ulaşabilirim belki diye düşündüm İsmek genel merkezi ve müdürlüğüne sürekli arayarak konu hakkında görüşelim diyorum baskı olursa kursları kafalarına göre açıp kapatmazlar diye düşünüyorum

• Ilk kursa mi basladiniz acaba? Ben kursun 2.ayagindayim digital fotografcilik. Uskudarda haftasonu. Once bir sinav oldu ve 3 haftadir kesintisiz devam ediyor. Kurs yerine bir ugrayin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yus49 Y kullanıcısına yanıt
    yok hayır ben fotoğraf çekimi kursu 5 haftadır başlamıyor sürekli hoca ataması bekliyoruz. Dün ismek genel merkezi tekrar aradım cevap aynı biraz atıştık. nereye başvurursanız bulunun gibilerinden hiç umurlarında değil olmadı 2. kurs dönemine gidersiniz diyorlar. İyide 2. dönem de dolu nasıl olacak bilmiyorum artık umudum kalmadı
  • Babakedi kullanıcısına yanıt
    Baska.bir yerde ki.kursa gidin kayit oldum baslamiyor sizde bosluk varsa alin falan diyin. Sacma sapan is yapmislar. Hoca yoksa kayit acmayacaksin. Kayit actiysan kursu baslatmalisin. Biraz daha zorlayin bence. Normal şartlarda magduriyetiniz gidermeli ama iste ne zaman giderildi ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yus49 Y kullanıcısına yanıt
    o şekilde de denedim ama yok bekleyin olmadı böyle yapacağız diyorlar ama çoğu çevremdeki kurs merkezlerinde durum aynı bir kaçı başlamış onlara da kontenjan dolu diyorlar. Burdan mağdurlar varsa sürekli arayarak baskı yapmalarını isteyecektim ama bulamıyorum. korkumda şu 5 haftadır başlamayınca diğer kursiyerler de artık umursamayıp bıraktıklarını düşünmeye başladım
  • ben de "özel gün fotoğrafçılığı" bölümüne kayıt oldum. ilgili bölüme öğretmen bulunamadığından kurs ileri bir tarihe ertelendi diye bir mesaj gönderdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakırköy YKS Kursu Tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    İsmek dil kursları nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.