CISCO Network Eğitimi (CCNA hazırlık) branşında eğitim alan altı öğrencimiz CCNA sertifikası almaya hak kazandı. İSMEK’ten aldıkları eğitimle önemli bir başarı elde eden öğrenciler, uluslararası geçerliliği olan bir sertifikanın yanı sıra iş bulmada kolaylık sağlayacak bir belgeye de sahip oldu.
İSMEK’te CISCO Network Eğitimi (CCNA Hazırlık) kursunda eğitim gören altı öğrenci CCNA sertifika sınavını kazandı. İSMEK’ten aldığı eğitimle CISCO’nun açtığı sınava yüzde 58 indirimli girerek sınavda büyük başarı elde eden öğrenciler uluslararası geçerliliği olan bir sertifikanın sahibi oldu.
Öğrenciler, dünyaca tanınmış internet altyapısı ve kurumsal ağlarda en çok kullanılan aktif ve pasif network cihazlarını üreten bir ağ teknoloji şirketi olan CISCO’dan aldıkları sertifikalarla bilişim sektöründe yöneticiler tarafından kalite göstergesi olarak kabul edilen ve en fazla itibar gören önemli bir belgeyi de elde etmiş oldu.
İSMEK’te 2014-2015 eğitim döneminde başlayan CISCO Network CCNA Hazırlık kursunda bireyler, bilişimin temellerini, bilgisayar ağlarının tasarımını, kurulmasını, bakımını ve ileri düzeyde uzmanlık konularını öğreniyor. Bilişim teknolojisinin temelleri (BTT), CCNA Discovery-1, CCNA Discovery-2 konu başlıklarından oluşan programdan mezun olan kişiler ise kamu ve özel sektördeki kurumların bilgi işlem birimlerinde, sektördeki ulusal ya da uluslararası büyük ve küçük ölçekli firmalarda çalışabiliyor.