Arkadaşlar yarın sınavım var. "SINAV GENEL KÜLTÜR VE BRANŞ SORULARINDAN OLUŞMAKTADIR. SINAVIN TOPLAM SÜRESİ 1 SAATTİR."
daha önce bu sınava giren var mı? Sorular nasıldı?
Arkadaşlar dün girdim sınava. 20 soru meslek bilgisi, 25 soru genel kültür. 25 soru tarih, türkçe, öğretme yeteneği ve güncel konulardan oluşuyor. Kolaydı sınav. 1 saat sürdü. Sınavın bitse de 1 saatten önce çıkamıyorsunuz. Çarşamba günü mülakata gideceğim.
Bugün de uygulama sınavına girdim arkadaşlar. Bu sorular da kolaydı. 2 windows, 3 word, 3 excel, 2 power point sorusu sorup 20 dakika verdiler. 15 dakikada bitirdim. Olumlu olursa daha sonra arayacaklarmış.
hangi branş için sınava girmiştiniz ve sonuç ne zaman açıklanmıştı diye soracağım
daha önce ismekin sınavına katıldım ! sonra bekle bekle arayan yok, sonra ben geri aradım ve kazanamadığımı öğrendim ! peki o zaman aldığım puana itiraz hakkımı kullanmak istiyorum aldığım puanı öğrene bilir miyim dediğimde ! bu bilgi verilmiyor şeklinde cevap aldım ! işte bu seviyede sözde bilimsel tarafsızlığı olan bir yer hakkında daha ne söyleyeyim !
al arkadaşım 2012 tarihli şikayetim tarafsız bir internet sitesinde arşivledim !