Şimdi Ara

İsmi eski nesil olanların kız tavlamadaki şansı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bence gayet guzel ismin var ,ali ,mohammed ,abdullah ,nuri ,fatih klassik isimleri can,berkaycan ,yagmurcan ,sumuklucan lara tercih ederim

ac shinitsir@ gel sana bizim komsu kizi hayriye'yi ayarliyak ,olmadi hatcee yi ayarlariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 21 Ekim 2009; 21:07:16 >
  • abduş derkerse sakat.
    Yok be ne takıcaklar.
  • İsmim Mustafa ve baya eski bir isim. O yeni nesil denilen isimleri seven fazla kişi yok çünkü sonunda ya su ya can yada nur eki gelmiş yakışsa neyse Osmancan olmuş mu yahu ?
  • Tolga Temiz ve güzel isim hehehehe
    (hava atmak gibin olmasın)
    (yeni isim değildir ama çağın gerisindede durmuyor heralde yanılıyormuyum?)
  • Bizim bir arkadaş var adı Kussam Abbas, evet aynen böyle.
    Ama kızlar hep peşinden koşuyo, çok yakışıklı, fotoğraf çekinirken çok iyi poz veriyo falan böyle..
    Kızlar vuruluyo çocuğa tabi.
  • Evet adım şükretmekten geliyor ama benim sorum sizce iyi bi isimmi
  • 2. adım Rıza bayağıda severim adımı.İsteyen Çağdaş der isteyen Rıza hiç farketmez.Belli bir karizması var.
  • Bir problem olmaz ya takma böyle şeylere. Bunları dert eden kızın kişiliğine şaşayım. İsmail.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

evet aralarında konuşurken olabilir abdullahı gördünmü yerine merti gördünmü şu yeni çocuk diyebilirler

adım mert benimle çıkarmısın
  • Adım gökay hic de memnun değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoyatan

quote:

Orijinalden alıntı: sTun´z

adın zoyatan mı?

adın nedir?

yok artık.

abdullah. yani benim için sorun yok dedemin ismi severimde ama bu yeni nesil isimler bu eski nesli strese sokuyo. hani kızlar bu işe çok dikkat ederlermi acaba merak ediyorum yani.

Benim adımda Abdullah la.
    Ama hiç sorun olmadı kızlarla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruise Control

Bizim bir arkadaş var adı Kussam Abbas, evet aynen böyle.
    Ama kızlar hep peşinden koşuyo, çok yakışıklı, fotoğraf çekinirken çok iyi poz veriyo falan böyle..
    Kızlar vuruluyo çocuğa tabi.

Doğrudur
  • berkecan,mertcan bunlar hep yeni yetme zengin züppesi olanlara yakışacak isimler.Bunlar bize pek uymaz.Abdullahın anlamı gayet iyi.Eğer sen kızları ayar edemiyorsan ve sorunu isminde arıyorsan bir psikoloğa görün derim.Çünkü bizim abdullah ismindeki arkadaşımın götürdüğü kızların haddi hesabı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 21 Ekim 2009; 21:33:42 >
  • benim adım Mustafa eski olmasına rağmen adımı ben de severim ama benim yaşadığım sorun başka benim ismimden çok insan var ve de sırf bu yüzden adıma ad eklettirmeyi düşünüyorum. 18 imi doldurduğum zaman dava açıp adımı Mustafa Tuğrul yapmayı düşünüyorum.
    bununla ilgili yaşadığım bir anıyı da anlatayım
    2. sefer 20 lik dişimi çektirmeye gittiğim zaman girişte doktor gel Mustafa geç falan dedi
    sonra neyse ben dişçi koltuğuna oturdum ağzıma bir sprey sıktı sonra arkaya döndü ama ben o zaman görmüyorum sonra seslendi Mustafa nasılsın diye
    ben de bu samimiyet nerden falan diye düşündüm ayıp olmasın diye iyiyim dedim sonra bana ben de iyiyim dedi. neyse sonra bana alakasız bir soru sordu. bu ne soruyo diye bir bakayım dedim arkamı döndüm ve doktoru telefonla konuşurken gördüm yan tarafta da hemşire kopmuş halde

• quote:

Orijinalden alıntı: 0qan_34

quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

adın okansa pek bi problem yok gibi gözüküyo

okan isminden pek pir problem olacağını sanmıyorum tabi okan ise

Abi sende tanışırken Apo de.
  • Benim ismim de bu güne kadar bir sorun yaratmadı eski bir isim olmasına rağmen.
  • ahmet hem yeni çağ hem eski çağ
  • Kız Abdullah'ı beğenmeyecek bende onunla tanışmak için can atacağım. Rüyamda görsem inanmam...
  • Eskiden babam adımı şöyle koyacakmış:Muhammet Nuri Alperen Uluslu (Uluslu soyadım bu arada)annem izin vermemiş:-)
  • Kahretsin en concon isimlerin arasında adım
    ''Canberk''
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.