Şimdi Ara

İsmi eski nesil olanların kız tavlamadaki şansı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dertten muzdaribim diyebilirim. ya belkide kızların pek umrumda olmuyordur ama bu yeni nesil isimler bi garip kardeşim. berktir,şu candır bu candır, berkesi,onuru,metesi her neyse. öyle bi baskı hissediyorum üzerimde kızlarla tanışırken. hayır şimdi kendimi övmek olmasın sanki tipimde bi berkelik bi berklik var ama tanışma faslında ben strese giriyorum kızlarla tanışırken. ne güzeldi eski isimler ya değiştirdiler bu düzeni sizce çok önem veriyomu kızlar bu şeylere???

• adın okansa pek bi problem yok gibi gözüküyo
  • Evet ismin ne ?
  • ismini söle önce .

bnm ismim berkecan bi kızla tanışırım sonra kızlar gelir tanışmak için içlerinden birini secerim bu işler böle mahkemeyler ismini değiştir eski ismim muhittin di.. şimdi mutluyum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sTun´z

adın zoyatan mı?

adın nedir?

yok artık.

abdullah. yani benim için sorun yok dedemin ismi severimde ama bu yeni nesil isimler bu eski nesli strese sokuyo. hani kızlar bu işe çok dikkat ederlermi acaba merak ediyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hocam?

adın okansa pek bi problem yok gibi gözüküyo

okan isminden pek pir problem olacağını sanmıyorum tabi okan ise
  • evet aralarında konuşurken olabilir abdullahı gördünmü yerine merti gördünmü şu yeni çocuk diyebilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoyatan

quote:

adın zoyatan mı?

adın nedir?

yok artık.

abdullah. yani benim için sorun yok dedemin ismi severimde ama bu yeni nesil isimler bu eski nesli strese sokuyo. hani kızlar bu işe çok dikkat ederlermi acaba merak ediyorum yani.

Hmm.İsimle ilgili bişey olabilir cidden.Hani merhaba ben Aslı,ben de Abdullah.Belki ondan kıl kapma durumu olmuştur.Ama ben kızın ismine falan bakmam valla.

• Şebelemettin
  • Benim ismim barış

nasıl iyi mi
  • Abdullah güzel isim ne varki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Abdullah güzel isim ne varki?

bişey yok ama işte bu yeni isimler çıktı mertlik bozuldu kızlar beğenmiyuu bunları.
  • Valla o çok önemli bir şey değil. Ama uzun ordan bir problem olmaz. Benim tek heceli mesela rahat oluyor =D
  • quote:

quote:

bişey yok ama işte bu yeni isimler çıktı mertlik bozuldu kızlar beğenmiyuu bunları.

Nasıl beğenmiyor yav apo der olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ProféssionaL

quote:

quote:

adın zoyatan mı?

adın nedir?

yok artık.

Hmm.İsimle ilgili bişey olabilir cidden.Hani merhaba ben Aslı,ben de Abdullah.Belki ondan kıl kapma durumu olmuştur.Ama ben kızın ismine falan bakmam valla.

- Merhaba ben Aslı

- Ben de Abdullah, Ama sen kısaca apoş diye bilirsin, Peki ben sane ne diyim?

- ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 21 Ekim 2009; 19:46:04 >

• quote:

quote:

Yaş kaç.
  • 19
  • Abdullah isminde birşey yok gerçekten ama kesinlikle kendine ismini kısalttırıp apo falan dedirttirme kardeşim.
    apodan nefret ederim,o şekilde kısaltanlarıda uyarırım,tartışma çıkarırım.
    Sorun olmaması lazım.
  • abdullah dince hafif bi tebessüm oldu
  • İsmail Berkay

dede adı yeni ad. ortaya karışık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.