film konusu şöyle köşe başında ev var evli çift evlerinin borcunu ödeye bilmek için kiraya bir bölümünü kiraya veriyorlar kiralayan çift gayet iyi görünümlü fakat mafia tipi ile kirli işleri olanlar idi evi nerede ise .tamamı ele geçirmek üzere iken vahşet gibi geri alma mücadelesi başlıyor.tahminim amerika san frabsisko da geçen .konulu film bunu bilen varsa tam ismini.oyuncularda çok bilinen oyuncular hatrlayamayımıyorum lkütfe n..bile ismini yazsın lütfe n yapım yılı 2000 li yıllar tahminim.bekliyoru.saygılarımla.turgut ağdacı.emekliişçi
Dediğiniz film Bir Sırp Filmi hocam çok güzel bir filmdir
dalga geçtğin kesin.fakat yapma.biliyorsan uygunu.yaz...oyalama..sırp nerden çıktı bir abd filmi..hatırladığımı yazdım.konu san fransiskoda geçiyor güzel macera film, idi buna bak...dallandırma.
quote:
Orijinalden alıntı: balinadertli
dalga geçtğin kesin.fakat yapma.biliyorsan uygunu.yaz...oyalama..sırp nerden çıktı bir abd filmi..hatırladığımı yazdım.konu san fransiskoda geçiyor güzel macera film, idi buna bak...dallandırma.
Bak arkadaşım ... Yukarıdaki arkadaş gayet emin şekilde filmin ismini yazmış (ki ben korku filmi ne izlerim ne de ararım) . Ben de cevabın o olduğunu düşündüm. Senin ona verdiğin cevap ise filmin ismini anlamadığını gösteriyor. En azından yazdığından bu anlam çıkıyor. Biz de anlamadığını düşünerek açıklama babından isim yazdık . Fakat görülüyor ki hata ettik. Ben cevap yazmadım , sen de görmedin say ... dallandırma.
CASIFIturgut ağdacı bu aranan film i buldu..adı..orjınal şöyle...PASIFIC HEIGHTS..İZLEMDİ İSENİZ İZLEYİ..netfilks de .var
obiliO
kullanıcısına yanıt
dallandırma sözün ilginç..korku filmi olduğunu nasıl anladın...attın demi.neyse cevablara bak tesadüf netfilk de buldum önerim sende izle.konudan tartışma çıkarma..gün yeterince.ülkede kötü..
okuyan olursa film önerim...pasifik tepeleri..mavi kadife .tünelin ucunda mutlaka izleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Shavo
Dediğiniz film Bir Sırp Filmi hocam çok güzel bir filmdir
Troll
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme