13 sene evvel televizyonda izledğim bir Jackie Chan filmini tekrar izlemek istiyorum fakat filmin ismini hatırlayamıyorum. Filmden hatırladığım bazı sahneler ve filmin konusu: Filmde, Jackie Chan bir polis memuru ve 12 kişilik bir polis ekibi var. Bir çeteye operasyon düzenliyorlar ancak bu operasyon sırasında Jackie Chan hariç tüm ekip üyeleri öldürülüyor. Çete üyeleri adeta polislerle alay eder biçimde öldürüyor hepsini. Hatta hatırladığım kadarıyla çete lideri, Jackie Chan'in bir ekip üyesiyle dövüşmesini istiyor kaybederse bir polisi öldüreceğini söylüyor, bir başka sahnede Jackie Chan ile bir ekip üyesi kim daha hızlı tabancayı söküp tekrar takacak tarzında bir oyun oynuyorlar. Filmin devamında da Jackie Chan bu çeteden intikam almaya çalışıyor. Çete üyeleri aykırı tiplerdi. Sanki pay day oyunundaki karakterlere benziyorlardı. Maske taktıklarını hatırlıyorum. Aranızdan bu filmi hatırlayan çıkacak mı merak ediyorum ? Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertGunesus -- 26 Ağustos 2021; 18:22:14 > |
Bildirim