Elimde 8 gblik (oyun) iso dosyaları var ben bunları ikiye bölüp iso yapmak istiyorum.Yani dvd ye takınca dvd1 kurulumu yapılcak sonra benden dvd 2 yi isteyecek..winrarla 2 ye bölmeyi biliyorum ama o benim işeme yaramıyor.
8GBLİK İSO klasöre çıkartıp free iso creator ile dvd limiti koyuyorum ama gene 8b lik iso yapıyor.Magic iso ya da iso creator ile beceremedim nerden yapıldığını..
Power iso adlı programda kolaylıkla işlemini gerçekleştirebilirsin arayüzü daha basittir.
hemen denıyorum tesekkurler
denedim 8 gblık isoyu part1 part2 die iso formatında ikiye böldu ama nerodan iso kalıbını dvd ye yazdırdedıgımde desteklenmeyen dosya formatı die uyarı alıyorum...Porgramın ara yuzunden yazdırıyorum ama o da iso kabılı olarak yazmıyor normal yazıyor..
Bu istediğin olayı ben de istemiştim. Epeyce araştırdım. Sanıyorum indirdiğin oyunlar için istiyorsun. Maalesef bunun için bir program yok. Her oyunu bölmenin farklı yöntemleri var. Oldukça da karışık ve zahmetli. Arada bazıları basit ve pratik sadece. Winrar ile bölüp sonra tekrar zipten çıkartmak en pratik olanı. Yani ben o kadar uğraşmak istemiyorum ama sen uğraşırım dersen her oyun için gerekli işlemleri bulabilirsin guğgıl amca sayesinde
aynen onu istiyorum..peki bu oyun satanlar nasıl beceriyor.Ben daha önce bi programla yapıyordum ama adını unuttum şimdi bulamıyorumda..sanırsam iso maker ama onunda full surumunu bulamadım..neyse arastırmaya devamm