Şimdi Ara

İspanya’dan Ne Alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu ay malagaya bir seyahatim olacak. İlk yurtdışı tecrübem bu sebepten yurtdışında neler ucuz hangi ürünü almak avantajlı bilmiyorum. Elektronik fiyatlarına baktım euroyla çarpınca aynı oluyor, giyim daha uygun diyorlar hangi markalar uygundur?

bu arada malagaya gittin mi ne yenmeli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu dönemi bilmiyorum fakat benim gittiğim dönemde giyim okadar çok ucuz değildi fakat orjinal ürünler bir tık daha ucuzdu. Bir kaç ürün satın almıştım. Ufak yerel barlardaki içki tüketimi ucuz gelmişti. Yemek konusunda seçici bir insanım ama gittiğim her yerde yemek konusunda memnun kalmıştım özellikle şu yemek iyi diye bir şey söyleyemem ama sosları çok lezzetliydi.Pasta,dondurma,kurabiye tarzı şeyler çok iyidi. İnsanları çok sıcak kanlıydı , eğer değişmediyse pişman olmayacağın güzel bir deneyim olacak. Eğer zamanın varsa ve fırsatın olursa araç kiralayıp yakın bölgelerede uğrayabilirsin.Almeria,murcia,alicante şehirlerini araç ile gezmiş ve kısa süreli konaklamalar gerçekleştirmiştim.Ama takviseyem alkollü araç kullanmaman polislerin ilk kontrol ettiği şey ehliyet yerine alkollü olup olmadığın.İyi yolculuklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz.89 -- 14 Nisan 2025; 12:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.