Şimdi Ara

annem babamı aldatıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    annem ve babam çalıştığı için beni büyütenler teyzem anneannem ve dedem olmuştur yani anne ile baba olgusunu yaşamadım aramızda hiçbir ailevi bağ yoktur sadece maddidir 17 yaşındayım lise3e geçtim ve 5 yaşında kardeşim var babam işte annem çalıştığı yere gitmeye hazırlanıyordu bende uyuyordum ama uykum çok hassastır en ufak bir seste uyanırım gözümü açtığımda annem odaya girmiş kapıyı kitlemiş telefonla konuşuyordu ilk başta sorun yoktu ama
    Uslu diye bir adamla konuşmaya başlayınca şüphelendim dinlemeye başladım konuşmalar özel buraya yazamam ama aşkım,canım gibi laflar sık sık geçiyordu adama hitap ettiği isimde babamın ismi değildi yani dinlemeye devam ettim babama anlatmayı düşündüm ilk başta ama ayrılırlarsa küçük kardeşime yazık olacak benimle hiçbir bağları yok kavgada ederiz üvey evlat gibiyim yani benim için tek sorun daha okuyor olmam taşındığı şehir hem okul hemde çevre hayatımı mahfetti taşınmamızıda annem istemişti birde bu üzerine sıkıntı olacak çaresiz kaldım ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turan Türkoğlu -- 16 Ağustos 2015; 19:05:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun kardeşİM. Annenle bi' otur, baş başa konuş. Ciddi ciddi anlat bunları. Babana söyleme önce, olaylar sarpa sarabilir. Tekrar geçmiş olsun.
  • Annenle konus once

• Kardesim gecmis olsun oncelikle.Ne diyecegimi bilemedim ama zor bir durum gercekten.Allah merak etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi dusun ve gerektiğinde kanıtlar topla yanı ne bilim çat diye söyleme . söylemeye hazirsan da seni desteklicek kanıtlar topla dümdüz girme kendini güvenceye al ilk başta hicbi bağımız yok diyosun bu yüzden kendini dusun eğitimine bak ondan sonrasini dusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveStrooke -- 10 Temmuz 2015; 1:25:04 >
  • Telefonuna ses kaydi icin bir uygulama yukle. Kanitin tamam olur. Ardindan otur konuş. Babana direk söyleme allah korusun birsey olur. ülkede kadın cinayetleri cok fazla var.

Geçmiş olsun

• Bence babana da annene de söyleme.su akar yolunu bulur.tamam aldatmanın tarifi olmaz ama annenin de düşüncesini bilemezsin.hiç ortalığı bulandırma sadece izle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı olayı tam 2 ay 7 günce öğrenmiştim.Benim aksine ailemle aram iyidir.Maddi imkanımız çok iyi olmasada şu ana kadar bir dediğim iki edilmemiştir.Ben facebooktan gelen mesajları şans eseri yakalamıştım yoksa en ufak bir takip etme durumu kesinlikle yoktu ve o an hayatımda asla unutmayacağım bir an ,zaman durdu benim için beynim almıyor ihtimal vermezdim böyle bir şeye ama insan kime güvenceğini bilemiyormuş.O günden itibaren kendimden başka kimseye güvenmedim ,güvenemem.Alışıyor insan zamanla alışmak zorundasın.Ben babama söylememiştim ,lanet olsun ki söyleyememiştim.Sanırım benimle birlikte sonsuza kadar gidecek bu sır ve ögrenemiyecek.Git o kişinin numarasını al ,ara ağır tehdit et ,küfürler et sinirlerini boşalt mahkemeye vereceğini söyle sanırım bu tip durumlarda mahkeme açılabiliyor diye biliyorum bilen arkadaş varsa açıklarsa sevinirim.Benim bunu yapma şansım olmadı en çok içimde kalanda budur.O şerefsizin evladını bir bulsam varya bana o acıyı yaşatan ırz düşmanını bir bulsam burada yazmak istemiyorum daha fazla.Neyse dostum babana söyleme ,anneni çek kenara konuş kanıt bul bulamasanda kanıta ihtiyacın yok.Ağır konuş,tehdit et bu işi kesinlikle bitirsin yada ne hali varsa görsün boşansın.Senin yaşın küçük sınavına 2 sene kala boşanmaları senin psikolojini alt üst eder.Ama sakın içinde kalmasın bütün içindekileri söyle ve 2 yıl sonraki sınavına odaklan, ailelerinde ,böyle şerefsizlerinde canı cehenneme kendini kurtar.Gerekirse bana pm at ,neler yaşadığını neler hissettiğini kafa karışıklığını çok iyi biliyorum gerçekten çok sinirlendim Allah kimseye bunları yaşatmasın.Herhalde ölseler bu kadar yaralanmazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle canını sıkma diyeceğim ama zor olduğunun farkındayım. Bence güvendiğin bir büyüğünden yardım al, bu konular böyle forumlarda çözülecek işler değil. Yapacağın en küçük hata durumu çok kötü yerlere götürebilir. Bu konuyu annenle de konuşman hata olabilir çünkü erkek çocuğusun tekrar yüzyüze bakmak zor olur. Bu arada konuyu iyice bir anla,emin ol sonra karar ver.

Not: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa147 -- 10 Temmuz 2015; 4:56:47 >
  • Kesinlikle sinirle hareket etme. Yapacağın şeylerin sonucunu tekrar tekrar düşün. En ufak bir hatada olay kötü yerlere gidebilir. Geçmiş olsun.
  • dedenle konuş babasından korkar yoksa sizne seviyom der

dedem sağmı baban korkarmı ondan

peki annenin niye sevmiyo görücü usulünü evlenmişler

• annene ekmek bicagini cek soyle len kari babami kimle aldatiyorsun de

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Burası türkiye tecavüzcü şerefsizler dışarda serbest geziyor ,sizin gibi hümanistleri anlamak güç.Yaşım da 22 ergenlik geçeli çok oluyor bu sene üniversitem bitiyor rahat ol.Yaptığı "onun bunun çocukluğu" olmuyor (2 tarafında suçu var) sonra küfür edince biz hapse girecez öyle mi ? O şerefsiz seni bırak mahkemeye vermeyi düşünmeyi, sokağa çıkarken 4 kere düşünür o korkuyla.Bazı insanların cezasını burda kesmek gerekiyor yaşın küçük herhalde ,zaten yaşın kaç olursa olsun bu durumda empatide yapamıyor insan,daha fazla yorum yapma, aynı durumda olsan bakalım bu kafada olabilecekmiydin çok merak ediyorum.

Edit:tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107861797&p=1#107861797 1 saat önce şu konuyu açıp sonra bana ergen misin diyen birisine laf anlatmaya çalışmışım banada bravo Çocuğum sen git teoga falan çalış biraz daha büyünce konu dışı özelde takılırsın.

kelimelerinden sürekli hakaret ve küfür var sorunlu musun? şikayet ettim

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı bulabilirsen gerisi kolay
    Kimliğini ve amacını belli etmeden ayağını kolunu kır sonra dilini kes
    Annen böyle dilsiz sakat biriyle birlikte olmayacağı için ve neden kimin yaptığını bilmediği için sorun hallolur

• Ah ah benimde bunlara benzer
    Cok seyim var ah anlatamiyorum kendime zarar vercem bufgidisle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.